Horoskops 2023. gada 16. jūnijam: būs jātiek galā ar konflikta situācijām!

Auns

Nedēļas beigās tev būs iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli. Iespējams, jūs atradīsiet papildu ienākumu avotu vai jums tiks piedāvāts jauns, interesantāks darbs. Nesteidzies atteikt, bet nesteidzies baseinā ar galvu – pirms pieņem lēmumu, visu rūpīgi pārdomā.

Vērsis

Vientulība jums šodien ir kontrindicēta. Nesēdiet četrās sienās, neejiet ciemos vai uz pārpildītiem saviesīgiem pasākumiem. Komunikācija un pozitīvas emocijas palīdzēs novērst uzmanību no problēmām un raizēm.

Lasi arī: 5 lietas, kuras nevajadzētu nēsāt makā: tās atgrūž naudu un veiksmi. Nekavejoties izņemiet!

Lasi arī: Kā pareizi pārvaldīt monetāro enerģiju: trīs noteikumi, lai ienākumi augtu un parādi izkustu

Dvīņi

Piektdien tu esi dzīvespriecīgs, dzīvespriecīgs un spēj ar visiem atrast kopīgu valodu. Jūsu šarms šodien darbojas ar pilnu jaudu, tāpēc nepalaidiet garām iespēju izmantot to uz visiem laikiem! Veiciet biznesa sarunas, nodibiniet nepieciešamos sakarus vai visbeidzot uzaiciniet uz randiņu cilvēku, kuram jau sen esat simpātisks.

Vēzis

Ja piektdien esi pēc iespējas mērķtiecīgāks un aktīvāks, un paspēji tikt galā ar visām aktualitātēm, tad nedēļas nogale solās būt mierīga un bezrūpīga. Bet, ja jūs vilcināties un apjucis, jums būs jāziedo savas brīvās dienas un jāvelta šis laiks “gruvešu tīrīšanai”.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment