Horoskops 2023. gada 16. septembrim: veltiet laiku sev un nepabeigtajām lietām

♌ Lauva

Šodien kāds šaubīsies par tavām spējām, zināšanām un profesionālo kvalifikāciju. Nevienam nekas nav jāpierāda – lai “Šaubīgais Tomass” paliek viņa uzskatā, zini, ka esi spējīgs uz daudz ko. Un apkārt ir pietiekami daudz cilvēku, kas tevi novērtē, esi viņiem par to pateicīgs!

♍ Jaunava

Lielisks brīdis, lai domātu par nākotni, sapņotu, veidotu plānus. Šodien jums var būt ļoti daudzsološas idejas, un jūs būsiet pārsteigti, kā jūs par to iepriekš nedomājāt. Veltiet laiku prāta vētrai, jūs to nenožēlosit!

♎ Svari

Jūsu intuīcija šodien ir asāka, un jūs vislabāk spējat “skenēt” cilvēkus. Ja šķiet, ka sarunu biedrs ir nepatiess, viņam ir slēpti nodomi vai viņš mēģina jūs maldināt, ziniet, ka tas, visticamāk, tā ir.

♏ Skorpions

Šajā dienā strīds par sīkumiem var izvērsties nopietnā, ieilgušā konfliktā. Nepievienojiet savai dzīvei negatīvismu un izvairieties no strīdiem ar kādu. Un, ja sarunu biedrs nesaprot mājienus un cenšas turpināt sarunu, pasakiet tieši, ka šodien neesat noskaņots to apspriest.

♐ Strēlnieks

Šī ir bijusi grūta nedēļa, un jums vienkārši nepieciešams pārtraukums. Bet dīkdienība var izraisīt melanholiju, jūs pārņems skumjas domas, jūs sāksit atcerēties kļūdas, aizvainojumus un vaimanāt par kādreiz sagrautām cerībām. Zvaigznes iesaka izeju – šodienas labākais variants būtu aktīva atpūta un komunikācija. Tad jums vienkārši nebūs laika sakārtot visas savas problēmas savā galvā, un jūs nevēlaties to darīt.

Lasi arī: Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus šajā nedēļā sagaidīs liktenīgi notikumi!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

♑ Mežāzis

Pievērsiet uzmanību tam, kā jūtaties. Jebkura, pat neliela slimība, kas rodas šodien, nav nejauša. Ķermenis jums “signalizē”, ka kaut kas nav kārtībā, un labāk ir atrast iespēju tuvākajā laikā apmeklēt ārstu un iziet medicīnisko pārbaudi.

♒ Ūdensvīrs

Šodien jūs varat likt spēcīgu, stabilu pamatu nākotnes sasniegumiem un uzvarām. Vāciet informāciju, konsultējieties, precizējiet neskaidros un strīdīgos jautājumus, meklējiet domubiedrus un potenciālos biznesa partnerus. Un, protams, vismaz pirmajā reizē nosaki prioritātes un plāno savas darbības.

♓ Zivis

Plānošana, plānošana un vēl vairāk plānošanas! Tikai tas palīdzēs visu paveikt un neko neaizmirst. Esiet gatavi tam, ka dienas laikā var palielināties uzdevumi, un atstājiet savā grafikā dažus “logus” neparedzētiem jautājumiem.

Leave a Comment