Horoskops 2023. gada 16. septembrim: veltiet laiku sev un nepabeigtajām lietām

♈ Auns

Šodien jums ir jāizvairās no pārāk zemas izteikšanas un jārunā tieši par to, kas jums nepieciešams. Cilvēki nevar izlasīt jūsu domas, un ne visi saprot jūsu mājienus. Pēcpusdienā sagaidiet jaunumus – kāda informācija jums būs milzīgs pārsteigums.

♉ Vērsis

Sestdien pastāv liels risks sajaukt mušu ar ziloni un ziloni ar mušu. Koncentrējoties uz sīkumiem, jūs varat palaist garām kaut ko ļoti svarīgu. Bet tas, kurš ir iepriekš brīdināts, ir apbruņots, un, ja esat uzmanīgs, jūs izvairīsities no kļūdām.

Lasi arī: Pāvela Globas prognozes nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus šajā nedēļā sagaidīs liktenīgi notikumi!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

♊ Dvīņi

Ja sastopaties ar jums adresētu neapmierinātību, nesteidzieties dusmoties – sūdzības var nebūt pilnīgi nepamatotas. Padomājiet par to, vai pēdējā laikā esat visu izdarījis pareizi un vai neesat aizvainojis šo cilvēku.

♋ Vēzis

Šodien no savas pieredzes uzzināsiet, kā skaisti noņemt no pleciem smagu slodzi. Varbūt tev būs iespēja atbrīvoties no kādas apgrūtinošas atbildības, salīgsi mieru ar cilvēku, ar kuru tev bija grūti cīnīties, vai arī uzzināsi, ka situācija, kuras dēļ tu izniekoji daudz nervu šūnu, beidzot ir notikusi. atrisināts.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment