Ko neprot izdarīt dažādi Zvaigžņu zīmju pārstāvji: ne jau visi ir plaša spektra profesionāļi

Pasaulē nav ideālu, un noteikti neviens ideāls cilvēks nestaigā pa zemi. Zvaigžņu zīmes ir ļoti atšķirīgas savos ieradumos un psiholoģijā. Un šodien zvaigžņu eksperti nolēma mums parādīt kaut ko briesmīgu: to, ko mēs nevaram izdarīt.

Ikvienam ir vājības. Dažas nepilnības mēs varam labot, taču dažu dēļ mums par to ir jāuztraucas visu mūžu. Zinot, ka katrs cilvēks nav spējīgs izdarīt dažas lietas, jo ir nosliece uz noteiktu zīmi, mēs varam būt nedaudz vieglāk saistīti vienam ar otru un ar saviem trūkumiem.

Auns

Auns nezina, kā izturēt. Un visās nozīmēs: viņš nevar gaidīt, savaldīties, kontrolēt sevi vai izturēt apvainojumu. Viss, kas skar Aunu personīgi, uzreiz izšļakstās negatīvisma viļņa veidā.

Vērsis

Vērsis nezina, kā sevi noliegt: svētki ir visai pasaulei, uzvalks ir visai algai, automašīna ir tik kolekcionējama. Veiksmes labad Vērsis ir gatavs darīt jebko. Viņš nekad nepadodas, jo ir atkarīgs no zemes priekiem un nezina, kā ietaupīt uz sevi, pat ja apstākļi to prasa.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: daudzus sagaida patīkamas pārmaiņas un melnās līnijas beigas

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: esiet gatavi atteikties no kaut kā, lai tā vietā nāktu, labākas finansiālās iespējas

Dvīņi

Dvīņi nezina, kā izaugt. Apkārtējie, protams, domā, ka Dvīņu zīmes pārstāvis vienkārši vēlas dzīvot pēc saviem noteikumiem, taču, pēc zvaigžņu ekspertu domām, viņš nav spējīgs uz apzinātu un atbildīgu dzīvi. Šis ir mūžīgs bērns, kaut arī ļoti burvīgs.

Vēzis

Vēzis nezina, kā mainīt savus uzskatus. Patiesībā viņš ir  dzīves principu ķīlnieks, bet tas sarežģī dzīvi nevis viņam, bet tiem cilvēkiem, kas dzīvo kopā ar viņu. Jo visi zina, uz ko Vēzis ir spējīgs un ko no viņa sagaidīt, bet tajā pašā laikā viņu nav iespējams pārliecināt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment