Horoskops 2023. gada 17. septembrim: būs iespēja atpūsties un iepriecināt sevi!

♌ Lauva

Atpūta, bauda, ​​izklaide, mīlestība… Šī ir svētdienas laimes recepte. Atbrīvojies no ikdienas rūpēm un izbaudi dzīvi! Vakarā pārskati atmiņā gaidāmos uzdevumus – esi jau aizmirsis par kaut ko, kas jāpaveic pēc iespējas ātrāk.

♍ Jaunava

Nesēdi mājās, ej izklaidējies! Vientuļajām Jaunavām labāk izvēlēties pārpildītus pasākumus, pastāv iespēja izveidot daudzsološu romantisku iepazīšanos. Varat arī doties iepirkties, diena ir ļoti labvēlīga iepirkšanās veikšanai.

♎ Svari

Lieliska diena mājas, zemes gabala vai kotedžas labiekārtošanai. Jebkura darbība, kuras mērķis ir radīt un sniegt komfortu, sagādās jums prieku, jūs atpūtināsiet dvēseli un būsiet apmierināti ar rezultātu.

♏ Skorpions

Diena labvēlīga mājas darbiem un rokdarbiem. Noskaņojiet sevi pozitīvi un dariet visu lēnām, “ar mērķtiecību un kārtību”, izbaudot procesu. Vai jūs vienkārši vēlaties slinkot? Galu galā, kāpēc gan ne!

♐ Strēlnieks

Esiet uzmanīgi ar saviem tēriņiem, jūs nepārprotami pārvērtējat savas finansiālās iespējas. Šodien nekādā gadījumā neformējiet preču nomaksas plānus un nepērciet tās uz kredīta, parādu atmaksa būs ļoti dārga.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. septembrim: netaisnojieties ne viena priekšā!

Lasi arī: Kaimiņš pirmais izraka kartupeļus, pasauca uz savu zemes gabalu un palielījās ar veidu, kā padarīt augsni auglīgu

♑ Mežāzis

Lieliska diena radošumam un garīgām praksēm. Taču uzdevumi, kuriem nepieciešama racionāla pieeja un skaidrs darbību algoritms, šodien paliks neatrisināti, pat ja piespiedīsiet sevi tos darīt. Jūs tikai tērēsit laiku un pieļausit daudz kļūdu.

♒ Ūdensvīrs

Svētdienu labāk pavadīt svētlaimīgā dīkdienībā. Nepārmetiet sev slinkumu un nevēlēšanos kaut ko darīt, ļaujiet sev vispār nedomāt par biznesu. Pat ja jūs piespiedīsit sevi piecelties no dīvāna, jūs joprojām nevarēsit strādāt produktīvi.

♓ Zivis

Dari ko gribi, tikai neskumsti par pagātni! Atmiņas var jūs ienirt blūzā un melanholijā, un būs vajadzīgs ilgs laiks, lai no tā izkļūtu. Dzīvojiet tagadnē, meklējiet pozitīvus mirkļus šodienā.

Leave a Comment