Horoskops 2023. gada 2. augustam: izvairieties no muļķiem un to radītajiem konfliktiem!

Lauva

Diena labvēlīga komunikācijai, jaunām paziņām, randiņiem, lietišķu kontaktu dibināšanai. Šodien tu esi ļoti apburoša un ļoti daiļrunīga, kas palīdzēs bez lielām grūtībām apburt jebkuru!

☀️ Lielisks, saulains noskaņojums

🤝 Laba diena komunikācijai

😊 ieslēdziet šarmu ar pilnu jaudu

Jaunava

Lai visam būtu laiks un neko neaizmirstu, plāno šo dienu burtiski pa minūtēm. Tuvojoties vakaram, sagaidi ziņas no tuviniekiem – kāda no viņiem dzīvē ir notikušas pārmaiņas, kas tā vai citādi satrauc tevi.

🏃‍♂️ daudz jāskrien

✍️ Izveidojiet veicamo darbu sarakstu

📩 Gaidiet ziņas no radiem

Svari

Trešdien tev būs grūti atrast kopīgu valodu pat ar tuvākajiem – šķiet, ka cilvēki tevi vairs nedzird. Šai dienai neplānojiet nekādas nopietnas sarunas un lietišķas tikšanās, vienkārši tērējiet savu laiku un nervus.

💣 paaugstināta emocionalitāte

😖 komunikācijas grūtības

❌ diena nav piemērota sarunām

Skorpions

Problēmas ģimenē atrisināsies daudz vieglāk un bez skandāliem, ja ieklausīsies tuvinieku viedoklī. Neesiet tik pārliecināts par savu nesatricināmo taisnību, iespējams, dažos jautājumos jūsu viedoklis ir pārāk subjektīvs un tendenciozs. Mēģiniet paskatīties uz situāciju ar pretinieka acīm, un daudz kas parādīsies citā gaismā.

👂 ieklausies savos mīļotajos

🧘‍♀️ esi mierīgs

🤝 Parādiet gatavību piekāpties

Strēlnieks

Vai esat gatavs ar sev raksturīgo entuziasmu uzņemties jaunu projektu, uzsākt biznesu, sākt mācīties? Šāda degsme ir ļoti apsveicama, taču vispirms vajadzētu tikt galā ar “astēm” un iepriekšējiem pienākumiem. Pavadiet šo dienu veco gruvešu sakopšanai, lai vēlāk netērētu tam laiku.

☝️Nesteidzies uzsākt ko jaunu

✅ nokomplektētas vecas lietas

🏃‍♂️ esi aktīvs

Lasi arī: Zinātnieki ir pamanījuši dīvainu signālu no kosmosa, kas atkārtojas ik pēc 22 minūtēm, avots nav noskaidrots

Lasi arī: Pēc tikšanās ar līgavaiņa vecākiem mamma teica, ka viņa mani viņu ģimenei neatdos, tāpēc tagad šaubos

Mežāzis

Ja esat domājis par mājas celtniecību ārpus pilsētas vai vasarnīcas iegādi, šis ir piemērots brīdis, lai meklētu iespējas. Tikai nesteidzies ar izvēli, rūpīgi izpēti piedāvājumus un nesteidzies pirkt tikai tāpēc, ka zemes gabala cena ir zem zemās – var gadīties kāds āķis, ko atklāsi par vēlu.

❌ Atlikt darījumus ar nekustamo īpašumu

😈 Uzmanieties no negodīgiem pārdevējiem

🧐 Pievērsiet uzmanību detaļām

Ūdensvīrs

Trešdien būs daudz jākomunicē – jārunā, jātiek skaidrībā ar daudziem jautājumiem, jātiek galā ar cēloņiem, kas traucē procesu. Pēcpusdienā iespējamas “sakāršanās” ar ģimenes locekļiem vai radiniekiem, un vakarā jūs dzirdēsiet no drauga, kurš tagad ir tālu.

🤝 diena ir komunikācijas, sarunu pilna

☁️ Iespējamas ģimenes problēmas

📩 Gaidiet ziņas no tālienes

Zivis

Šodien jums tiks lūgts piedalīties kādā aktivitātē. Pat ja jūs to īsti nevēlaties, nepadodieties. Šī ir iespēja nodibināt ļoti noderīgas paziņas un pierādīt sevi no labākās puses.

☀️ Labvēlīga diena

🤝 laba iepazīšanās

😊 Mēģiniet atstāt pēc iespējas labāku iespaidu

Leave a Comment