Kas tu esi no pasakas “Alise Brīnumzemē” saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Zvaigžņu eksperti ir radījuši analoģiju starp Zvaigžņu zīmēm un pasakas “Alise Brīnumzemē” varoņiem. Daudzi varoņi ir ļoti līdzīgi Zvaigžņu zīmju varoņiem. 

Auns – Sarkanā karaliene

Tāpat kā Sarkanā karaliene, arī Auns ir ļoti kaislīgs un valdonīgs raksturs. Cīņā par vadību jums nav līdzvērtīgu! Ar tevi strīdēties ir bīstami, tu esi spītīgs un kaprīzs. Tomēr jūsu impulsivitātes un nepacietības dēļ jūs varat zaudēt kontroli pār saviem galminiekiem. Tu esi vai nu mīlēts, vai ienīsts – nav trešā ceļa!

Vērsis – Sonjas pele

Tāpat kā Sonjas pele, Vēršiem patīk izklaidēties, būt slinkiem un labi ēst. Jūs nepavisam neesat slinks, kā varētu šķist no pirmā acu uzmetiena, jūs tikai uzkrājat spēkus. Bet, kad pienāk brīdis, kad vajag piecelties no mīkstā dīvāna un cīnīties par laimi un mieru, tu ieguldi katru uzkrātā spēka pilienu un steidzies kā tanks. Jums nav līdzvērtīgu neatlaidībā, ar kādu jūs sasniedzat savu mērķi!

Lasi arī: Mana vecmāmiņa prata no nekā uzklāt greznu galdu, bet tagad tādas kulinārijas prasmes redzi reti.

Lasi arī: Ir viens veids, kā atbrīvoties no visiem ienaidniekiem uzreiz, vienkārši sauciet viņus ar šo vārdu, problēma atrisināsies pati

Dvīņi – Tvīdlīdī un Tvīdlīdumā

Tevī, tāpat kā smieklīgajos dvīņos Tvīdlīdī un Tvīdlīdumā, dzīvo divas dabas. Un viņi pastāvīgi strīdas viens ar otru un nevar nonākt pie kompromisa, tāpēc viņi nonāk nepatikšanās. No vienas puses, tu esi gudrs, asprātīgs un draudzīgs. No otras puses, viņi ir ciniski, rupji un aizkaitināmi. Bet jūs nevarat iztikt bez nevienas no šīm pusēm – tā ir jūsu būtība. Tāpat kā Tvīdlīdī un Tvīdlīdumā, jūs velk piedzīvojumi un nezināmais. Bet tev nepatīk ne par ko iedziļināties, visu pētot virspusēji. Dzīve ir pārāk īsa, lai to iztērētu vienai lietai!

Vēzis – suns Baiards

Jūsu galvenās īpašības ir lojalitāte, uzticība un godīgums. Jūs novērtējat ģimeni, draugus, un viņu vidē jūtaties patiesi laimīgs. Tāpat kā sunim Baiardam, jums ir ļoti labi attīstīta intuīcija. Turklāt tev piemīt ļoti reta īpašība – tu dod daudz vairāk, nekā ņem.

Turpinājums nākošajā lapa…

Leave a Comment