Horoskops 2023. gada 20. maijam

Lauva

Šodien Visums ir jūsu pusē visos centienos. Tevi atbalstīs ne tikai zvaigznes, bet arī radi un draugi. Un arī diena piemērota lieliem pirkumiem, pārvākšanos, ceļojumiem un jaunām paziņām.

Jaunava

Veiksme šodien ieplānotajās lietās tieši atkarīga no tā, cik domubiedrus un palīgus spēsi piesaistīt. Necenties ar visu tikt galā viens pats, taupi savus spēkus un daļu pienākumu deleģē citiem.

Svari

Šodien jūsu diplomātiskās īpašības ir aktīvākas nekā jebkad agrāk. Ja jums ir nepieciešamas sarežģītas sarunas, jāatrisina jutīgi jautājumi vai jārunā ar kādu par ļoti jutīgām tēmām, dariet to tūlīt. Viss notiks pēc iespējas labāk, un jūs panāksiet pilnīgu sapratni ar pretinieku.

Skorpions

Skorpioniem jau sen vajadzēja pārskatīt savu attieksmi pret tēriņiem. Pēdējā laikā neapdomīgi tērēji naudu, veicis daudz nevajadzīgu pirkumu. Plānojiet atlikušo naudu, atsakieties no visa liekā, pretējā gadījumā drīz piedzīvos nopietnas finansiālas grūtības.

Strēlnieks

Sestdien tev vajadzēs būt savāktam un sabiedriskam – jāatrisina daudz jautājumu un jārisina kaudze steidzamu lietu. Centies šodien visu pabeigt, lai neizjauktu svētdienas plānus.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam

Mežāzis

Ja esat liecinieks strīdam vai konfliktam, esiet neitrāls. Nekādā gadījumā nenostājieties kāda “pretinieka” pusē, pat tad, ja jums šķiet, ka viņam ir 100% taisnība. Jūs pārāk maz zināt situāciju un, atbalstot kādu no debatētājiem, varat nonākt stulbā stāvoklī.

Ūdensvīrs

Iespējami lieli, neparedzēti izdevumi. Lai nenonāktu sarežģītā situācijā, atlikušos līdzekļus plānojiet pēc iespējas saprātīgāk. Vienkārši neaizņemies, mēģini tikt galā pats.

Zivis

Velti laiku saviem vecākiem, bērniem, dzīvesbiedram. Jūsu mīļie ir uzticama aizmugure, un ir svarīgi, lai viņi sajustu jūsu mīlestību un rūpes. Organizējiet ģimenes salidojumus, braucienu uz restorānu vai citas kopīgas izklaides.

Leave a Comment