Kā izvēlēties figūrai piemērotu peldkostīmu?

Straujiem soļiem tuvojas gada siltākais periods – vasara. Daudzi savu iemīļoto gadalaiku gaida ar nepacietību, tāpēc jau laikus vēlas atrast savu ideālo peldkostīmu, lai varētu pagozēties saulītē un atveldzēties Baltijas jūrā. Vai jūs zināt, kāda tipa peldkostīms jums piestāv vislabāk?

Kā izcelt vēlamo un noslēpt nevēlamo?

Peldkostīmi sievietēm ir pieejami daudz un dažādi, tāpēc noskaidrosim, ar kādiem trikiem jūs varat maskēt nevēlamo un izcelt vēlamo.

Ja jums ir nelielas krūtis, tad ir ieteicams izvēlēties peldkostīmus, kuriem ir kāds dekors, raksti, volāni un tamlīdzīgi aksesuāri. Šāds peldkostīms vizuāli nedaudz palielinās krūtis. Savukārt, ja jums ir lielas krūtis, tad ieteicams neizvēlēties peldkostīmus, kurus var sasiet, kā arī parastus peldkostīmus bez stīpiņām vai bļodiņām. Ir jāizvēlas peldkostīms, kas ne tikai labi izskatīsies, bet arī praktiski noturēs krūtis vietā.

Lai piešķirtu apjomu dibenam, izvēlieties biksītes, kurām ir volāni, savilkumi vai kāds tamlīdzīgs dekors, kas vizuāli palielinās jūsu apjomus. Tāpat labāk izvēlēties mazas biksītes, kas pilnībā nenosedz visu dibenu, lai vizuāli to palielinātu. Ja vēlaties dibenu vizuāli samazināt, tad jāizvēlas pietiekami lielas biksītes, kas pietiekami nosegs visu. Lai dibenu vizuāli samazinātu, ir ieteicams izvēlēties vienkrāsainu peldkostīmu.

Ja vēlaties paslēp pāris lieko kilogramu, tad jāizvēlas atbilstošs peldkostīma modelis. Piemēram, biksītes ar augsto jostasvietu lieliski palīdzēs paslēpt mīlas rokturīšus. Tāpat arī kopējais peldkostīms ar modernu dizainu var palīdzēt paslēpt liekos kilogramus.

Kādas krāsas peldkostīmu izvēlēties?

Mūsdienās ir moderni izvēlēties sieviešu peldkostīmu, kur augša un apakša nav pilnīgi vienādas. Piemēram, vienkrāsainas biksītes ar raibu un rakstainu augšdaļu noteikti izskatīsies moderni un vasarīgi. Droši izvēlieties ziedu rakstus, košas krāsas un dažādus aksesuārus.

Peldkostīms nav tikai apģērbs peldēšanai, tas rada vasarīgu noskaņu un padara jūsu ikdienu daudz krāsaināku un atšķirīgāko no standarta darba dienas. Peldkostīms daudziem asociējas ar pludmali, karstu sauli, vasaru un atvaļinājumu. Tāpēc, lai vēl vairāk izbaudītu savu godam nopelnīto atpūtu, izvēlieties košus un drosmīgus peldkostīmus un eksperimentējiet ar dažādiem moderniem dizainiem.

Sponsorēts raksts

 

Leave a Comment