Horoskops 2023. gada 21. jūnijam: sagaidāma veiksme darījumos

Lauva

Turies tālāk no intrigantiem, tenkām un skaudīgiem cilvēkiem, nestāsti pārāk daudz par sevi, nedalies savos plānos. Nelabvēļi tikai gaida, lai pārvērstu jūsu atklātību jums par sliktu. Un nepiedalieties citu cilvēku konfliktos, pat ar labu nolūku samierināt puses, kā rezultātā visvairāk iegūsiet tieši jūs.

Jaunava

Viss, ko iegādāsieties šajā dienā, jums diez vai kādreiz būs vajadzīgs, tāpēc centieties izvairīties no tēriņiem. Labāk veiciet mājsaimniecības darbus – jūsu mājoklim jau sen ir nepieciešama uzmanība un nepieciešama ģenerāltīrīšana.

Svari

Pievērsiet uzmanību mīļajiem. Jūs ilgu laiku neesat runājis no sirds uz sirdi ar saviem mīļajiem, jūs neinteresējāt viņu dzīvi, kas izraisīja zināmas neapmierinātības uzkrāšanos. Lai tas nepāraugtu konfliktā, veltiet laiku saziņai.

Skorpions

Personīgajā frontē viss nenotiek tik gludi, kā jūs vēlētos. Vientuļie zīmes pārstāvji var būt vīlušies savu nopūtu objektā vai zaudēt cerības uz tuvināšanos, un attiecībās esošie saskarsies ar greizsirdību. Bet neņemiet to, kas notiek, pie sirds, drīz viss nokārtosies.

Strēlnieks

Labs laiks dokumentu noformēšanai, valsts iestāžu apmeklēšanai, pabalstu un maksājumu pieteikšanai. Ar visiem papīriem šodien tiksi galā ar spožumu un viegli pārvarēsi birokrātiskos šķēršļus.

Lasi arī: Šī iemesla dēļ es glabāju burbuļplēvi ledusskapī. Un iesaku to darīt arī jums.

Lasi arī: Mēs piebraucām pie mana brāļa mājām, lai no turienes paņemtu manu mammu. Viņa piekrita doties uz pansionātu

Mežāzis

Trešdien lieliski paveiksies ar oficiālām lietām, tikai tad, ja tava darbība nav saistīta ar radošumu. Šodien tevi ir pametusi iedvesma, taču veicot rutīnas darbus, kuros nav nepieciešama radoša pieeja, tu būsi labāks nekā jebkad agrāk.

Ūdensvīrs

Cilvēks, par kuru tev jau ir izveidojies noteikts viedoklis, šodien rīkosies visnegaidītākajā veidā, kas tevi ļoti pārsteigs. Paturiet prātā, ka tas ir tieši tas gadījums, kad cilvēki parāda savas patiesās krāsas.

Zivis

Laba diena jebkādiem pirkumiem, darījumiem ar nekustamo īpašumu un investīcijām. Vienkārši uzmanieties no atklāti piedzīvojumiem bagātām iespējām, kas sola vēl nebijušu labumu. Visticamāk, viņi vēlas jūs maldināt.

Leave a Comment