Mēs piebraucām pie mana brāļa mājām, lai no turienes paņemtu manu mammu. Viņa piekrita doties uz pansionātu

Vecums atņem spēku ne tikai no cilvēkiem. Tā darbojas visu dzīvo būtņu fizioloģija uz zemes. Pazūd enerģija, pasliktinās redze un dzirde. 

Pat zināmā mērā prāts šķiet aptumšojies. Ko darīt, vecums. Tāpēc ir jārūpējas par vājiem veciem cilvēkiem, nevis nosodīt viņus un novēlēt vientulības dzīvei.

Tas, starp citu, ir katra bērna pienākums, kurš audzis ģimenē ar pareizām morālām vērtībām. Jums nav jādzīvo kopā ar vecākiem pelēkajos tempļos, jūsu ģimene ir arī ļoti svarīga. Tomēr palīdzēt mātei un tēvam, kad vien iespējams, ir katra pieaugušā pienākums. Un jums ir jācenšas tikt galā ar šiem pienākumiem visaugstākajā līmenī.

Kāpēc ir jārūpējas par vecajiem, vājajiem vecākiem

ES mīlu savu vīru. Mēs dzīvojam kopā jau 20 gadus,  joprojām katra diena ar viņu man sagādā prieku un mieru. Viņš veic automašīnu remontu. Sācis no nulles kā māceklis. Un tagad viņam mūsu pilsētā ir sava mazā darbnīca. Ak, žēl, ka bagātam klientam jāgaida mēnešiem ilgi. Bet žigulītis reizēm arī jāremontē, tāpēc kāds cents iebirst budžetā.

Starp citu, uz šo pilsētiņu pārcēlāmies pēc kāzām. Pirms tam mēs abi dzīvojām nelielā reģionālā centrā, drīzāk pat ciematā. Bet tad nolēmām izmēģināt laimi citur. Bet brālis palika ciemā. Viņš apprecējās, uzcēla māju pie vīratēva un vīramātes, jo manai mātei pie mājas bija ļoti mazs zemes gabals. Tikai daži koki un dārziņš. Tur pat nau ko piebūvēt.

Lasi arī: Mūžībā devies leģendārs profesionālais futbolists

Lasi arī: Izvēlies Sauli un uzzini, kādas pārmaiņas tev ir sagatavojuši vasaras saulgrieži 2023. gadā un kam vajadzētu gatavoties?

Lasi arī: Kas neļauj Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem veidot spēcīgas attiecības

Lasi arī: “Īpašā mērķu izpildes nedēļa!”; Kāds mērķis pēc zodiaka zīmes izpaudīsies nedēļā no 19. līdz 25. jūnijam

Diemžēl izrādījās, ka mamma palika viena. Mēs, protams, ik pa laikam devāmies pie viņas ciemos. Bet, ziniet, tas ilgu laiku neizdevās. Vīrs darīja visu iespējamo, kaut ko salaboja, ja mājā bija kādi bojājumi, palīdzēja dārzā. Mēs visi piedalījāmies dārzkopības jautājumā. Gatavošanās ziemai mūsu ģimenē ir svēta lieta.

Apmēram pirms gada notika nelaime. Mamma kaut kur kaut ko nepaskatījās, un viņas mājā izcēlās ugunsgrēks. Interjers tika nopietni bojāts, un māju nācās dzēst ar lielu ūdens daudzumu. Pēc tam sienas bija pārklātas ar sēnīti un pelējumu. Dzīvošana tur kļuva ne tikai nedroša, bet pat neiespējama. Tāpēc bija tikai viena izeja: pārcelšanās.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment