Šī iemesla dēļ es glabāju burbuļplēvi ledusskapī. Un iesaku to darīt arī jums.

Kādu dienu es ierados ciemos pie draudzenes. Kaut kas bija jāizņem no ledusskapja, un viņa man palūdza to izdarīt. Atverot viņas ledusskapi, biju maigi izsakoties pārsteigta. Protams, es nevarēju pretoties, un sievišķība pārņēma ziņkāri. Es jautāju, kāpēc viņa glabā šo lietu ledusskapī? Draudzene smējās, bet visu izstāstīja sīki. Kad es atgriezos mājās, es darīju to pašu. Rezultāts bija pamanāms nedēļas laikā.

 

Mēs visi pērkam dažas preces, kas ir iepakotas burbuļplēvē. Izrādās, ka šīs plēves pielietojums ir ļoti daudzveidīgs. To var izmantot ne tikai trauslu preču konservēšanai, bet arī ievietot ledusskapī.

Mandarīna mizu apkaisa ar sāli vai maltu kafiju, uzliek uz plēves un paslēpj ledusskapī. Šis produkts ir lieliski piemērots, lai atbrīvotos no sliktas smakas. Tāpēc nesteidzieties mest plēvi tieši atkritumu tvertnē. Tas joprojām var dot labumu.

Lasi arī: Naudas šķīvji: kādu trauka materiālu izvēlēties, lai piesaistītu finanšu veiksmi

Lasi arī: Flirta noslēpumi: kā apburt jebkuru zvaigžņu zīmes pārstāvi

Padalīšos vēl ar dažiem trikiem, kas noderēs jebkurā virtuvē. Piemēram, parasts griešanas dēlis var darboties kā papildu plaukts pārtikas uzglabāšanai ledusskapī. Trauku mazgāšanas sūklis ir piemērots mitruma uzsūkšanai ledusskapja aizmugurē. Galvenais laicīgi nomainīt, lai neveidotos pelējums un nepatīkama smaka.

Šķir nākošo lapu un uzzini vēl noderīgus burbuļplēves izmantošanas veidus…

COMMENTS

Leave a Comment