Horoskops 2023. gada 21. jūnijam: sagaidāma veiksme darījumos

Auns

Savāc visu savu gribasspēku dūrē un izrādi atturību, saskaroties ar kritiku. Labākā izeja no šīs situācijas ir pārvērst visu par joku. Ja jūs to varat izdarīt, saruna beigsies mierīgi. Un, ja jūs atraisīsieties un sāksiet strīdēties, tas sabojās jūsu garastāvokli nākamajām dienām.

Vērsis

Trešdien var rasties nesaprašanās ar kādu tuvinieku. Tavs uzdevums ir pārvarēt sev raksturīgo spītību, ieklausīties sarunu biedrā un mēģināt rast kompromisu. Nenoraidiet pretenzijas un neatsaucieties, pretējā gadījumā nevar izvairīties no strīdiem un ilgstošām izrēķināšanās.

Lasi arī: Šī iemesla dēļ es glabāju burbuļplēvi ledusskapī. Un iesaku to darīt arī jums.

Lasi arī: Mēs piebraucām pie mana brāļa mājām, lai no turienes paņemtu manu mammu. Viņa piekrita doties uz pansionātu

Dvīņi

Nedēļas vidū varēsi ievērojami progresēt savu ideju īstenošanā. Neesiet drosmi, ja sasniegtie rezultāti ir tālu no gaidītā. Uztveriet to filozofiski – lai sasniegtu visu un uzreiz izrādās reti, galvenais ir tas, ka esat jau spēris pirmos soļus.

Vēzis

Ja plānojāt mainīt darbu, iegūt jaunu profesiju vai “pumpēt” esošās prasmes, šodien ir piemērotākais laiks spert pirmo soli. Zvaigznes ir labvēlīgas tiem, kas nolēmuši mainīt savu dzīvi, tāpēc droši pārlūkojiet vakances, pierakstieties apmācībām vai kvalifikācijas paaugstināšanas kursiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment