Horoskops 2023. gada 22. aprīlim

Auns

Lielisks brīdis romantiskiem randiņiem, salidojumiem ar draugiem un radu apciemojumiem. Un arī šajā dienā veiksme pavadīs dzīvesvietas maiņas vēlētājus. Ja šodien meklējat piemērotas iespējas, jūs noteikti atradīsit to, ko gribējāt.

Vērsis

Ir pienācis laiks izlemt, kur doties tālāk. Velti šo dienu, lai domātu par nākotnes plāniem, izsvērtu visus par un pret. Un, ja kādā jautājumā jums ir nepieciešams padoms no personas, kas ir kompetentāka par jums, nevilcinieties sazināties ar viņu. Viņš spēs sniegt patiešām praktiskus padomus un paglābs no kļūdām.

Lasi arī: Merkurs uzsāk retro fāzi no 21. aprīļa līdz 14. maijam: brīdinājumi saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Dvīņi

Šodien attiecībās ar partneri vai kādu no draugiem var būt spriedze. Nesteidzieties nocirst plecu, kāds mēģina jūs iejaukt, nepakļaujieties provokācijām! Labākais variants ir mierīgi visu pārrunāt pie tējas tases un noskaidrot pārpratumu.

Vēzis

Sestdienu veltiet savam iecienītākajam laika pavadīšanai, atmetot visas citas lietas, un izbaudiet iespēju darīt to, kas jums patīk. Un arī diena piemērota kulinārijas eksperimentiem – ja patīk gatavot, iepriecini sevi un savus mīļos ar kādu neparastu ēdienu, daudz komplimentu no mājiniekiem garantēti!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment