Horoskops 2023. gada 22. maijam

Lauva

Spilgtajam un izteiksmīgajam Lauvai pirmdien savas domas un viedokli labāk paturēt pie sevis. Pretējā gadījumā pastāv risks tikt pārprastam. Tomēr kopumā šajā dienā ir labāk sazināties ar cilvēkiem līdz minimumam, īpaši, ja runa ir par biznesa jautājumu apspriešanu. Pastāv risks nonākt citu iespaidā un piekrist ne pārāk labvēlīgiem nosacījumiem.

Jaunava

Nedēļas sākums Jaunavai paies īpaši laba noskaņojuma zīmē. Radoša pieeja uzņēmējdarbībai ļaus gūt patiesus panākumus, un jebkurš roku darbs sagādās daudz prieka. Lieliska diena uzņēmējiem, māksliniekiem un sportistiem. Zīmes pārstāvji ir cieņā un cieņā no priekšniekiem un kolēģiem.

Svari

Jau no pirmās darba dienas Svariem būs aktīvi jāiesaistās ražošanas procesā. Zīmes pārstāvjus sagaida daudzi jauni uzdevumi, kā arī darījumi un sarunas, kas nākotnē nesīs komerciālus panākumus. Iespējami arī komandējumi vai citi braucieni, kā arī negaidīti finanšu ieņēmumi.

Skorpions

Nedēļas sākums Skorpioniem nebūs pārāk viegls. Problēmu sakne slēpjas drūmajās domās, kas pēkšņi iesēžas zīmes pārstāvju galvā. Emocijas var novērst uzmanību no darba un traucēt produktivitātei. Svarīgi nepieņemt būtiskus lēmumus un censties saglabāt koncentrēšanos – pretējā gadījumā var rasties zaudējumi.

Strēlnieks

Pirmdiena Strēlniekam būs vairāk nekā veiksmīga. Jūs varat riskēt ar visu un sākt jebkuru biznesu – šajā dienā viss dos tikai pozitīvus rezultātus. Tāpat visās izpausmēs ir vērts gaidīt atbalstu no vides. Pastāv liela varbūtība atrast sponsoru jaunam projektam vai apbrīnot sava darba cienītājus.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam

Mežāzis

Jau no paša nedēļas sākuma Mežāžus var sagaidīt negaidīti un patīkami pārsteigumi. Veiksme sagaida pat tajos projektos, kas iepriekš šķita bezcerīgi. Var bez bailēm tērēt naudu un riskēt – lai ko zīmes pārstāvji darītu šajā dienā, viņi vienalga paliks mīnusā.

Ūdensvīrs

Pirmdiena ir lieliska diena, lai parādītu Ūdensvīra inteliģenci tā vislabākajā līmenī. Tieši šajā periodā zīmes pārstāvju garīgās spējas ir visaugstākajā līmenī, kas ļauj atrisināt visas problēmas un jokojot tikt galā ar visiem uzdevumiem.

Zivis

Zivju radošums pirmdien burtiski pārplūst – ir grēks neizmantot šādu iedvesmu, tāpēc noteikti vajadzētu atlicināt laiku mākslai. Ir svarīgi veltīt laiku savai otrajai pusei. Kopumā diena ir piemērota jebkādiem romantiskiem pasākumiem, tostarp kāzām.

Leave a Comment