Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam

Maijs un pavasaris kopumā tuvojas beigām. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kāds būs laika posms no 22. līdz 28. datumam katrai no zīmēm. Viņu ieteikumi palīdzēs noslēgt šo sezonu uz pozitīvas nots.

Šī mēneša pēdējā pilnā nedēļa solās būt gaišāka par saulaināko dienu, bet tajā pašā laikā mierīga, kā jūras brīze. Šī ir lieliska kombinācija, kurai jāatstāj ļoti labs iespaids par maiju un jārada vasarai atbilstošs noskaņojums. Šajā ziņā mums palīdzēs Venera, Marss un Merkurs. Liels šīs nedēļas pluss ir notikumu neesamība kosmosā. Šī iemesla dēļ viss būs tik paredzams un saprotams. Katras Zīmes dzīvē solās ienākt veiksme, taču, ja vēlaties to piesaistīt ātrāk, izmantojiet zvaigžņu ekspertu universālos padomus.

Auns

Auniem jāvirzās uz priekšu, un tas ir tas, ko viņi dara vislabāk. Viņu apziņa atbrīvosies no bailēm, izmisuma un skumjām par pagātni. Tas būs laiks, kas dod viņiem brīvību, mīlestību un gribasspēku. Dažiem Auniem labāk ir atcerēties Visuma zīmes. Brīdinājums par briesmām, jo ​​uz labvēlīgas notikumu attīstības fona viņi var zaudēt piesardzību. Jebkādas konfrontācijas ar citiem cilvēkiem vislabāk var atcelt. Jābauda patīkama komunikācija, nevis no tā, lai uzzinātu, kurš ir labāks, bagātāks, gudrāks utt. Šis ir laipnības un mīlestības laiks, tāpēc pilnā sparā uz priekšu.

Vērsis

Vērsis var droši doties tālos ceļojumos, doties atvaļinājumā, nodoties jebkāda veida mājsaimniecības darbiem. Atslēgas vārds ir “var”, jo šis ir brīvības laiks. Vērsis var darīt, ko vēlas, tāpēc viņu galvenais veiksmes noteikums ir darīt patīkamas un svarīgas lietas. Maz ticams, ka tuvākajā laikā būs tik labvēlīgs periods jaunu hobiju meklējumiem un kopumā patīkamu emociju gūšanai. Visums var nosūtīt Vērsim dažus reālus testus, neskatoties uz planētu pozitīvo izlīdzināšanu.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – iespēja tikt uz pozitīva viļņa

Dvīņi

Ar Dvīņiem daudzas lietas ies kalnup, saņemot spēcīgu pozitīvu impulsu no zvaigznēm un planētām. Šie cilvēki spēs saprast, kas viņiem šajā dzīvē ir svarīgākais, un kas ir tikai sekundāri. Šīs Gaisa zīmes pārstāvjiem jāatceras, ka savstarpējās pretenzijas un naids iznīcina laimi, it īpaši tik gaišā un patīkamā laikā kā tagad. Ir pienācis laiks aizmirst pagātnes sūdzības. Var tikt galā ar veco lietu labošanu, kā arī iepriekš zaudēto sajūtu atgriešanu. Ja Dvīņi vēlas atgriezties savā dzīvē, tad lai tā būtu.

Vēzis

Lai sasniegtu laimi, Vēžiem ir jāpieņem tikai apzināti lēmumi. Labākā izeja no jebkuras sarežģītas situācijas ir vienkārši apsēsties un padomāt, bez emocijām un negatīvisma. Ir pienācis laiks apgūt vienu noderīgu prasmi, kas Vēžu dzīvi padarīs labāku. Runa ir par  spēju ieklausīties sevī. Kļūda, ko nedrīkst pieļaut maija beigās, ir laika atvēlēšana tikai vienai jomai. Šis ir universāls periods, kurā zvaigznes un planētas palīdzēs Vēžiem kļūt laimīgākiem un veiksmīgākiem gan mīlestībā, gan darbā un biznesā. Jums arī jāvelta kāds laiks savas Vese***as uzlabošanai.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment