Pieclapu ceriņi: kā izteikt vēlēšanos un piesaistīt veiksmi

Pieclapu ceriņš tiek uzskatīts par laimīgu, taču, lai tas jums patiešām nāktu par labu, jums ir jāveic noteiktas darbības. Speciālisti pastāstīja, kas tieši ar šādu ceriņu jādara, lai kļūtu laimīgāks.

Kā ievēlēties ar pieclapu ceriņu

Ja jūs patiešām vēlaties kaut ko iegūt no dzīves, eksperti iesaka veikt vienu no diviem tālāk aprakstītajiem rituāliem.

Vienkāršākais no tiem ir apēst piecu lapu ceriņu ziedu un pēc tam izlasīt sižetu: “Es jūtu ceriņu saldumu savā mutē. Mana vēlme, piepildies man par prieku. Es gribu laimi, es ticu laimei. Es uzticu savu veiksmi liktenim.” Centieties neizvirzīt dažādas vēlmes. Jūs varat atkārtot šo rituālu katru dienu, bet nemainiet to, kāpēc jūs to darāt, ja vien, protams, jūsu vēlme jau nav piepildījusies. Ja tas piepildīsies, jūs varat izdomāt ko citu.

Vēl viens labs rituāls vēlmes piepildīšanai ar pieclapu ceriņu ziedu prasa dabīga dzeramā ūdens klātbūtni, kas iegūta no avota, akas vai akas. Ielej glāzē ūdeni, ieliec tajā noplūktu ceriņu ziedu. Sakiet sazvērestību: “Ceriņi un ūdens – laime gadsimtiem ilgi. Ūdens un ceriņi – lai man vairs nekrīt ēna. Lai veicas nāk. Āmen”. Pēc tam izdzeriet ūdeni kopā ar ceriņu ziedu un izsakiet vēlēšanos. Iedomājieties, kā šis maģiskais šķidrums izplatās pa visu ķermeni un piepilda jūs ar spēku.

Kā no piecu lapu ceriņu zieda izgatavot veiksmes talismanu

Pietiek tikai to noplūkt un pēc tam vismaz trīs dienas nolikt zem spilvena. Šajā laikā ceriņi būs piepildīti ar jūsu enerģiju un pēc tam sāks nest veiksmi. Pēc tam noplūkto ziedu var ielikt somā un nēsāt līdzi. Tas palīdzēs gūt veiksmi visās dzīves jomās. Ja vēlaties, varat atstāt to labi redzamā vietā mājā. tāpēc tas labvēlīgi ietekmēs mājas enerģiju un garastāvokli, pašsajūtu.

Lasi arī: Marss Lauvā no 20. maija līdz 9. jūlijam: sarkanās planētas priekšrocības zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Liels šāda talismana pluss ir tas, ka tas laika gaitā nezaudē savu spēku. Jūs varat to izmantot jebkurā dienā, jebkurā gadalaikā.

Ceriņi zied, kad ārā ir salīdzinoši silts, tāpēc var izmantot arī citus pozitīvās enerģijas avotus. Paņemiet visu, ko varat no vasaras un pavasara, jo dabā ir bezgalīgas pozitīvas, veiksmes, mīlestības un laipnības rezerves jums un man. Jums vienkārši jāpasniedz roka, lai paņemtu to, kas jums nepieciešams. Vienkārši atcerieties būt pateicīgam. Tas ir ārkārtīgi svarīgi.

Informācija:

Ceriņi ir dekoratīvs ziedošs koks vai krūms no Olīvu dzimtas (Syringa), kas ir izplatīts daudzās dažādās sugās un šķirnēs. Ceriņi raksturojas ar izteikti smaržīgiem un krāšņiem ziediem, kas parasti ir violetas vai rozā nokrāsas, bet dažreiz arī baltas vai pat sarkanas.

Ceriņi ir populāri gan dārzos, gan parkos, un tiek audzēti arī kā puķu podiņu augi. To ziedi ir iecienīti gan parastiem dārza mīļotājiem, gan puķu amatniecības māksliniekiem, jo tie var piešķirt ainavai skaistumu un aromātu. Ceriņu ziedi ir iecienīti arī putnu, bišu un citu kukaiņu sugu starpā.

Vērts pieminēt, ka ceriņi ir bijušas simboliska nozīme dažādās kultūrās. Piemēram, dažos gadījumos tās tiek saistītas ar pavasari, jaunību un mīlestību. Ceriņu ziedi un smarža bieži tiek izmantoti arī parfimērijas un kosmētikas produktos.

Kopumā ceriņi ir skaisti un populāri ziedoši augi, kas piešķir ainavai krāšņumu un smaržu.

Leave a Comment