Horoskops 2023. gada 22. martam

Auns

Nedēļas vidū īpaši veiksmīgas ir sabiedriskās lietas un publiskā uzstāšanās. Un arī veiksme tevi pavadīs lietišķās sarunās, komunikācijā ar kolēģiem un priekšniecību. Centieties nepalaist garām iespēju un “izspiediet” no situācijas visu, ko varat.

Vērsis

Šodien Vērsis var sastapties ar “profesionālu” provokatoru. Mēģiniet kontrolēt savas emocijas, ja jūs atslābīsities un nokļūsit ķīviņā, jūsu garastāvoklis tiks sabojāts uz vairākām dienām. Atrodiet veidu, kā pēc iespējas ātrāk beigt sarunu ar personu, kura mēģina jūs ievilkt konfliktā.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023.gada 20. -26. martam

Dvīņi

Šodien ir diena, lai būtu kopā ar ģimeni. Jebkura kopīga laika pavadīšana, vienalga, vai tas būtu brauciens uz teātri vai muzeju, gara pastaiga vai filmas skatīšanās mājās, nāks par labu gan jums, gan jūsu mīļajiem. Mēģiniet dot viņiem vismaz dažas stundas, ja nevarat atbrīvot visu dienu.

Vēzis

Šajā dienā jums būs jābūt stingram. Necenties būt ērts visiem, drosmīgi aizstāvi savas intereses, nepiekrīti tev nelabvēlīgiem apstākļiem. Atceries – kam paveicas, tas brauc uz tā, un neļauj sev uzlikt žagarus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment