Horoskops 2023. gada 22. martam

Lauva

Šodien jebkuras sarunas veiksies labi, Lauvas pilnībā parādīs savu daiļrunību un pārliecināšanas dāvanu. Bet, cenšoties gūt maksimālu labumu no situācijas, nepārcentieties. Ja uz sarunu biedru izdarīsi pārāk lielu spiedienu, vēlāk viņš darīs visu, lai ar tevi vairs nebūtu darījumu.

Jaunava

Esiet uzmanīgi ar solījumiem! Nosveriet plusus un mīnusus, pirms garantējat kādam palīdzību un palīdzību. Ja solījums netiks pildīts, tas ļoti kaitēs jūsu reputācijai.

Svari

Šajā dienā pat nemēģiniet vienatnē risināt radušās problēmas, tērējiet savu laiku. Jūtieties brīvi lūgt palīdzību vai padomu tiem, kuri ir kompetentāki šajā jautājumā vai kuriem ir piemēroti sakari.

Skorpions

Atrodi laiku aktivitātēm brīvā dabā vai sportam, jāatbrīvojas no stresa un jāuzlādē akumulatori gaidāmajiem sasniegumiem. Un arī pievērsiet uzmanību izskatam – iespējams, ir pienācis laiks apmeklēt frizieri vai manikīra salonu.

Strēlnieks

Labs brīdis lieliem darījumiem un ilgtermiņa projektu uzsākšanai. Virziet savu enerģiju radīšanai, ieliekot pamatu nākotnei, un ieguldītās pūles noteikti nesīs augļus. Un, ja jums ir bērni, noteikti veltiet laiku, lai pavadītu laiku kopā ar viņiem.

Mežāzis

Izvairieties no lieliem pirkumiem, tie būs neveiksmīgi. Šajā dienā iegādātās lietas ātri neizdosies vai izrādīsies bojātas. Un arī esiet piesardzīgs sabiedriskās vietās – risks sastapt kabatzagli vai pazaudēt savu maku paša izklaidības dēļ šodien ir ļoti liels.

Lasi arī: Kā likt vīrietim iemīlēties sevī pirmajā randiņā: 7 maģiski un psiholoģiski padomi

Ūdensvīrs

Izvairieties no pārmērīgas fiziskās slodzes, nepārcentieties sporta zālē, nepārpūlieties darbā vai mājsaimniecības darbu laikā. Traumu gūšanas un vispārējās pašsajūtas pasliktināšanās risks ir ļoti augsts, tāpēc izvēlieties klusākas aktivitātes.

Zivis

Šajā dienā būs iespēja ieskaidrot autoritātes. Nebaidieties uzņemties izaicinošus uzdevumus un izdomājiet interesantus risinājumus. Ticiet man, jums izdosies, un šefpavārs novērtēs jūsu pūles.

Leave a Comment