Kā likt vīrietim iemīlēties sevī pirmajā randiņā: 7 maģiski un psiholoģiski padomi

Katras sievietes dzīvē pienāk brīdis, kad tiešām par katru cenu gribas iepriecināt vīrieti. Tas notiek spēcīgas mīlestības dēļ. Līdzīgu stāvokli var pārnest uz vīrieti, lai iegūtu savstarpīgumu. Ir pienācis laiks uzzināt, kā to var izdarīt.

Telepātija

Mēs nevaram iedvesmot cilvēku ar to, ko mēs vēlamies, bet mēs varam nodot savu iekšējo stāvokli caur skatienu. Tas nozīmē, ka pirmajā randiņā tu vari izmantot sava skatiena spēku. Parādīt vīrietim savu mīlestību un inficēt viņu ar šo maģisko stāvokli. Jums jāieskatās viņam acīs un jāiedomājas, kā jūsu enerģija un jūtas aiziet uz viņu. Kad divi cilvēki skatās viens uz otru, starp viņiem parādās komunikācijas kanāls, caur kuru var apmainīties ar enerģiju. Atceries šo.\

Izbaudiet tikšanos

Tas vairs nav ezotērisks, bet vairāk psiholoģisks padoms. Ja savu pirmo randiņu traktēsi kā darba interviju, tas neizdosies. Atpūtieties un vienkārši izbaudiet visu, kas notiek. Tas ir labākais veids, kā pavadīt randiņu tā, lai tas iepriecinātu vīrieti un netērētu laiku velti. Kad cilvēkam ir prieks kaut kur atrasties, viņš izstaro pozitīvu enerģiju. Ja vēlaties, lai randiņš ar vīrieti būtu pieci plus, jums jāļauj viņam sajust jūsu optimismu un vieglumu. Ja jums tas patiks, tad viņam patiks saruna. Galvenais, lai viss noritētu gludi.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras satiks savu mīlestību līdz 2023. gada beigām

Izmantojiet spēcīga afirmācija

Tiklīdz satiec vīrieti, pret kuru tev ir kādas jūtas, noteikti saki sev: “Es izstaroju mīlestību, sūtu to tev. Jūti kaislību, ļauj man nozagt tavu sirdi.” Šo afirmāciju var atkārtot vairākas reizes. Tad tas būs efektīvāk.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment