Horoskops 2023. gada 23. augustam: noticiet sev!

♌ Lauva

Šodien nokļūsi īstajā laikā īstajā vietā, galvenais ir laicīgi saprast, ka esi nonācis “adresē” un paspēj saķert veiksmi un asti. Un arī trešdien iespējamas ļoti interesantas, daudzsološas iepazīšanās.

😀 labvēlīga diena

👍 lieliskas perspektīvas

🤝 Komunikācijas panākumi

♍ Jaunava

Trešdien Jaunavām jābūt maksimāli pozitīvām – neļauj sev domāt par slikto, pārmet sev pagātnes kļūdas, saindē savu dvēseli ar nepiepildītām cerībām… Ja ļaujies skumjām domām, sabojā garastāvokli uz ilgu laiku. laiks.

🤯 grūta diena

😥 Emocionālā nestabilitāte

😱 Trauksme

♎ Svari

Šodien tu spēj pārliecināt citus par jebko – daiļrunība un šarms tevi nepievils, tāpēc rīkojies drosmīgi un izlēmīgi! Zvaigznēm to ieteicams izmantot ne tikai biznesā, bet arī personīgajā sfērā. Varbūt jums vajadzētu kādu uzaicināt uz randiņu?

🗣 teicamas oratora prasmes

🤝 Komunikācijas panākumi

❤️ Labvēlīgs laiks, lai parūpētos par savu personīgo dzīvi

♏ Skorpions

Šodien tu esi lēns un izklaidīgs, un labāk nedari lietas, kas prasa koncentrēšanos. Pretējā gadījumā jūs pieļausit kļūdas un pavadīsit daudz laika, lai “grābtu” sekas. Vakarā dodieties pastaigā – mērena pastaiga un nesteidzīgas pārdomas par attālām tēmām palīdzēs aizbēgt no rutīnas.

📉 Samazināta aktivitāte

😳 novērš uzmanību

👣 Noejiet vismaz 5000 soļus

♐ Strēlnieks

Nepieciešamība izlauzties no pazīstamā loka un attālināties no rutīnas šodien ir augstāka nekā jebkad agrāk. Ja turpināsit “vārīt” ierastajā ikdienas lietu “katlā”, drīz vien dzīve tev šķitīs pilnīgi bezcerīga. Meklē košu, jaunu iespaidu avotu, paskaties apkārt, pasaule ir daudzveidīga un tajā ir tik daudz interesantu lietu!

⛵️ Meklē jaunus apvāršņus

🏃‍♂️ bēg no garlaicīgām lietām

❗️Atceries, pārsteidzošais ir tuvu

Lasi arī: Kā atrast vīru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Simoronska rituāls “Sarkanā aploksne”: piesaistām bagātību un labklājību

♑ Mežāzis

Trešdien nevajadzētu izvairīties no komunikācijas – jūs gaida interesantas, daudzsološas paziņas. Un pēcpusdienā iespējami negaidīti naudas ieņēmumi. Centieties saprātīgi pārvaldīt saņemto summu un iztērēt to ar maksimālu labumu.

🤝 laba paziņa

💵 naudas saņemšana

🤔 Padomā par tēriņiem

♒ Ūdensvīrs

Jebkurš bizness, ko uzņemsies ar domubiedru atbalstu, būs veiksmīgs. Taču šodien nav vērts vienatnē risināt problēmas un īstenot idejas. Tautas gudrība, kas saka, ka neviens nav karotājs šajā jomā, šodien darbojas uz 100%.

🏃‍♂️ nesamaziniet ātrumu

🤝 Saņem atbalstu

🗣 Skaidri izskaidrojiet uzdevumu asistentiem

♓ Zivis

Izvairieties no skarbiem vērtību spriedumiem un simtreiz padomājiet, pirms nosodāt cilvēku par kādu darbību, it īpaši publiski. Karinot etiķetes un sarīkojot publisku “nāvessodu”, jūs riskējat sevi pakļaut visnepieklājīgākajā gaismā.

❗️Nespried bez saprašanas

🤬 sekojiet runai

🤔 Mēģini izprast citu cilvēku rīcības motīvus

Leave a Comment