Horoskops 2023. gada 23. augustam: noticiet sev!

♈ Auns

Šajā dienā jums būs jādara tas, ko jūs absolūti nevēlaties darīt. Mēģināt vēlreiz aizbēgt no neinteresantiem gadījumiem nav tā vērts. Pat ja jūs tagad varat no viņiem atrauties, viņi vēlāk jūs “panāks”, un, kā parasti, tas notiks visnepiemērotākajā brīdī.

😥 smaga diena

🤮 neinteresantas lietas

☝️ Nepieciešamība pildīt saistības

♉ Vērsis

Šodien situācija krasi mainīsies, un tu būsi neparasti aktīvs! Pārpildīta enerģija, sabiedriskums un šarms palīdzēs īstenot visas radušās idejas un apspriesties ar jebkuru. Nepalaidiet garām iespēju piesaistīt īsto cilvēku atbalstu un izdarīt to, ko vakar nepietika spēka, laika vai drosmes.

⛵️ Noķer pārmaiņu vēju, tas ir godīgi

📈 paaugstināta aktivitāte

🤝 Komunikācijas panākumi

Lasi arī: Kā atrast vīru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Simoronska rituāls “Sarkanā aploksne”: piesaistām bagātību un labklājību

♊ Dvīņi

Lieliska diena komandas darbam – šodien ir bezjēdzīgi rīkoties vienatnē, vienkārši tērējiet savu laiku un pūles. Trešdienas vakars ir ideāls romantiskiem randiņiem, apmeklējumiem un publisku pasākumu apmeklējumiem.

🆘 Lūdziet palīdzību

❤️ Veiksmi sirdslietās

🎉 Tu vari izklaidēties

♋ Vēzis

Trešdien viss nenotiks pēc plāna, un tev var šķist, ka dzīvē iestājies pilnīgs haoss. Taču nesteidzies sakārtot lietas, centies pierast pie situācijas! Iespējams, ka tieši uz haosa fona varēsi ieraudzīt jaunus ceļus un iespējas, kuras iepriekš nemanīji.

🤯 grūta diena

🤔 Padomā, kā gūt labumu no notiekošā

❗️ jaunas funkcijas

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment