Simoronska rituāls “Sarkanā aploksne”: piesaistām bagātību un labklājību

Piesaistīt finansiālo labklājību nav tik grūti, kā šķiet. Vienkāršs Simoronska rituāls palīdzēs padarīt šo jautru un ātru.

Fenšui tradīcijās sarkanā aploksne ir mūžīgs labklājības simbols. Rituāli ar sarkanu aploksni piesaista un saglabā materiālo bagātību mājā, kurā aploksne tiek pareizi izmantota. Simoronska rituāls ar sarkanu aploksni palīdzēs piesaistīt naudu ne tikai nepieciešamajām vajadzībām, bet arī izklaidei un pozitīviem iespaidiem.

Rituālam jums būs nepieciešams:

  • sarkana aploksne
  • 100 eiro banknote ( Lai gan personīgi es izmantoju 5 un 50 eiro banknotes. Iesaku ekspermentēt ar kādu banknoti jums ir labāki rezultāti )
  • papīrs
  • sarkanas krāsas pildspalva

Rituālu labāk veikt augošā mēness laikā, atsaucoties uz Mēness kalendāru . Augošā mēness enerģija palīdzēs rituālam ātrāk iegūt spēku. Ceremonijai ir piemērots jebkurš laiks: izvēlieties pēc savas gaumes. Svarīgi, lai tev būtu labs garastāvoklis, un galvā nerodas domas par naudas trūkumu.

Noskaņojieties uz pozitīvo vilni un padomājiet, cik daudz naudas jums ikdienā nepieciešams, lai ne tikai segtu visus nepieciešamos izdevumus, bet arī spētu tērēt naudu izklaidēm. Iedomājieties, ka nepieciešamā naudas summa jau ir jūsu rokās. Kam tu to tērēsi? Varbūt doties ceļojumā, iegādāties dāvanas mīļajiem vai iepriecināt sevi ar kādu sen kārotu jaunu lietu? Sapņojiet drosmīgi, neierobežojot sevi.

Noformulējis savu vēlmi, pieraksti uz papīra ar sarkanu pildspalvu nepieciešamo summu un sarakstu ar septiņām lietām, kurām tērēsi šo naudu.

Pēc tam paņemiet banknoti, aizveriet acis un sakiet: “Nauda naudai, makā plūst! Kas iztērēts, nāks piecreiz vairāk, atradīs zelta ceļu, un plūdīs kā upe! Kas aploksnē glabājas, tas vairojas, man par prieku un laimi!”

Lasi arī: Sievietes spēks: kas palīdzēs uzturēt un atjaunot enerģiju

Lasi arī: Ideāla diena atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Pēc tam norādiet visus septiņus vienumus no savas lapas. Ievietojiet banknoti un sarakstu sarkanajā aploksnē un atstājiet uz piecām dienām.

Sestajā dienā izņemiet banknoti no aploksnes un iegādājieties kaut ko, kas jums patīk. Tas var būt sīkums, rotājums vai vienkārši izbrauciens uz kafejnīcu vai kino – galvenais, lai šo naudu netērētu rēķinu apmaksai, sadzīves piederumiem vai medikamentiem.

Pēc tam, kad nauda būs iztērēta un sagādās jums priecīgas emocijas, finanšu plūsmas enerģija “laimei” sāks veidot piekļuvi jūsu dzīvei.

Novēlam jums labklājību un labklājību, biežāk smaidiet, palutiniet sevi!

Leave a Comment