Horoskops 2023. gada 23. jūlijam: neticiet pirmajam pretīmnācējam!

Lauva

Lielisks laiks, lai iepriecinātu sevi ar jaunām drēbēm, apmeklētu skaistumkopšanas salonu. Steidzamie jautājumi un garastāvokļa svārstības, kurām pēdējā laikā esat bijis pakļauts, ir aizņēmušas visu jūsu uzmanību, un jūs esat pilnībā aizmirsis par sevi. Atsvaidziniet savu garderobi, atsvaidziniet savu matu griezumu, īsi sakot, dariet kaut ko, lai izskatītos vislabāk.

Jaunava

Noteikti pārbaudiet savus rēķinus! Iespējams, ka esi aizmirsis par komunālo pakalpojumu rēķinu vai kredīta atmaksas termiņu, laicīgi nesamaksājis mācību maksu utt. Un arī sastādiet tuvākās nākotnes izdevumu sarakstu – neplānoti un nepārdomāti tēriņi var radīt nopietnas finansiālas grūtības.

Svari

Šodien kāds mēģinās ietekmēt tavus lēmumus, izmantojot argumentus, kas pirmajā mirklī šķiet pārliecinoši. Bet neļaujies pārliecināšanai, cilvēks rīkojas tikai un vienīgi savās interesēs, nerēķinoties ar tavējām. Dariet tā, kā esat iecerējuši.

Skorpions

Nākamā nedēļa solās būt ļoti notikumiem bagāta un darbīga, tāpēc astrologi iesaka jau laikus sastādīt rīcības plānu. Un dariet to, vienkārši neaizmirstiet savā aizņemtajā grafikā laiku atvēlēt atpūtai un saziņai ar mīļajiem.

Strēlnieks

Svētdien mēģiniet neapgrūtināt sevi ar biznesu, labāk vienkārši atpūsties. Taču nevajadzētu ignorēt ielūgumus ciemos vai saviesīgos pasākumos – komunikācija un jauna pieredze nāks par labu.

Lasi arī: No kā jāuzmanās zvaigžņu zīmēm atlikušajā 2023. gadā, pēc jūsu dzimšanas datuma: dažus sagaida nepatīkami notikumi – sargiet sevi!

Lasi arī: Tikai 10 vārdi par katru zvaigžņu zīmju pārstāvja būtību: visa patiesība par tevi kā uz delnas

Mežāzis

Pavadiet dienu kopā ar ģimeni vai mīļoto cilvēku, taču nesēdiet četrās sienās. Dodieties pie dabas – uz mežu vai pludmali, pastaigājieties pa parku. Un, ja tu strādā svētdienā, centies nepārpūlēties un dari tikai to, ko tiešām nevar atlikt.

Ūdensvīrs

Mēģiniet šodien gūt vispozitīvākās emocijas. Ja iespējams, dari tikai to, kas sagādā patiesu prieku – staigā, izklaidējies, atpūties šūpuļtīklā ar savu mīļāko grāmatu, dodies ciemos… Izvēle ir tava, galvenais ir vismaz uz vienu dienu atpūsties no rutīnas un aktuālām problēmām.

Zivis

Pēdējā laikā pārāk maz uzmanības esi veltījis saviem mīļajiem, ar galvu iegrimstot savās rūpēs un rūpēs. Ir pienācis laiks to labot – pavadiet brīvu dienu kopā ar ģimeni, apmeklējiet gados vecākus radiniekus, satikt draugus.

Leave a Comment