Horoskops 2023. gada 23. jūlijam: neticiet pirmajam pretīmnācējam!

Auns

Pretrunu un ilūziju diena… Pastāv liels risks izteikt kļūdainu viedokli, ļauties emocijām, nevis saprātam. Centieties neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus, nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus un rūpīgi pārdomājiet, pirms pieņemat biznesa piedāvājumus. Iespējams, ka tie nav tik perspektīvi, kā šobrīd šķiet, un jūs nesaņemsiet gaidītos labumus.

Vērsis

Šajā dienā astrologi aicina ciemos, uz izklaides pasākumu vai vienkārši paslinkot mājās. Zvaigznes neiesaka veikt mājas darbus un risināt dažus svarīgus jautājumus. Labāk atpūties un uzkrāt spēkus pirms gaidāmās darba nedēļas.

Lasi arī: No kā jāuzmanās zvaigžņu zīmēm atlikušajā 2023. gadā, pēc jūsu dzimšanas datuma: dažus sagaida nepatīkami notikumi – sargiet sevi!

Lasi arī: Tikai 10 vārdi par katru zvaigžņu zīmju pārstāvja būtību: visa patiesība par tevi kā uz delnas

Dvīņi

Pievērsiet uzmanību tam, kā jūtaties, jūsu ķermenis jau sen “signalizē” par problēmu. Ieklausieties sevī un neatlieciet vizīti pie ārsta, ja atrodat kaut nelielas nepatikšanas pazīmes. Atkal izrādiet nolaidību un paļaujieties uz to, ka “tas pāries pats” – jūs riskējat nopietni saslimt.

Vēzis

Diena ir labvēlīga romantiskiem piedzīvojumiem. Dodieties uz randiņu un, ja jums ir partneris vai dzīvesbiedrs, paēdiet vakariņas sveču gaismā. Un arī svētdiena piemērota tūrisma braucieniem, ekskursijām, īsiem braucieniem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment