Horoskops 2023. gada 24. augustam: esiet uzmanīgi uz ceļa!

♌ Lauva

Pat necenties atbrīvoties no kaitinošās domas, kas burtiski iesēdusies galvā, tā neatpaliks. Un tā kā no tā nevar tikt vaļā, tad “sadraudzējies” ar viņu, proti, ņem un pārdomā! Būsi pārsteigts, pie kādiem interesantiem secinājumiem nāksi klajā un kādas foršas idejas radīsies aktīvas prāta vētras rezultātā.

📈 paaugstināta aktivitāte

☀️ patīkami pārsteigumi

🤔 Jādomā labi

♍ Jaunava

Laba diena, lai atstātu uz kādu labvēlīgu iespaidu. Šodien jūs esat burvīgāks nekā jebkad agrāk, tāpēc izmantojiet to 100%! Vai jūs jau sen plānojat satikties ar partnera vecākiem? Nepieciešams rīkot svarīgas biznesa sarunas? Nepieciešams ietekmīgas personas atbalsts? Darīt!

🤝 Komunikācijas panākumi

❤️ pozitīvas pārmaiņas mīlas sfērā

👏 Iespēja sasniegt izcilus rezultātus

♎ Svari

Ceturtdien kāds mēģinās pārkāpt tavas personīgās robežas un rupji iejaukties tavā dzīvē. Aizstāviet sevi, aizstāviet savas intereses, pat ja par to jums ir jāizsakās asi un rupji. Ja tagad ļausi sev kaut ko uzspiest, sekas būs visnepatīkamākās.

❗️ Augsts konfliktu risks

💪 Parādiet rakstura spēku

❌ nepadodies sarunu biedra spiedienam

♏ Skorpions

Ceturtdiena nesīs daudz raižu, nāksies pārtaisīt daudzas savas lietas, un citi nekavēsies lūgs tev palīdzību, turklāt ne reizi vien. Pēcpusdienā būs neplānota komunikācija ar kādu ietekmīgu personu – centies atstāt vislabāko iespaidu, bet neliec viņam labvēlību.

🤯 daudz nepatikšanas

🆘 Jums tiks lūgta palīdzība

🏃‍♂️ Iespēja paātrināt karjeras izaugsmi

♐ Strēlnieks

Ir pienācis laiks domāt par nākotni. Un nevis abstrakti sapņot, bet gan izvirzīt konkrētus mērķus un sastādīt skaidru rīcības plānu. Visbeidzot, izlemiet, kurp plānojat virzīties tālāk, un speriet pirmos soļus savu ideju īstenošanai.

🤔 Apsveriet turpmākās darbības

✅ Veiciet plānošanu

👣 1000 jūdžu garš ceļojums sākas ar pirmo soli

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem ļoti veiksies 2023. gada septembrī

Lasi arī: Nost ar nogurumu! Šie 8 slepenie produkti sniegs jums neticamu enerģijas lādiņu.

♑ Mežāzis

Šajā dienā jūs vismazāk uztrauc kāda cita viedoklis, bet apkārtējie it kā speciāli centīsies jums to paust jebkurā gadījumā. Nav vērts strīdēties, taču nav arī nepieciešams lēnprātīgi klausīties bezgalīgos padomos un kritikā. Pieklājīgi, bet stingri paskaidrojiet, ka varat to izdomāt pats.

🤯 aizņemta diena

😈 kaitinoši sarunu biedri

🗣 Jūtieties brīvi cīnīties (tikai verbāli)

♒ Ūdensvīrs

Šajā dienā visveiksmīgākās būs aktivitātes, kas vērstas uz gružu novākšanu, “astīšu tīrīšanu” un atbrīvošanos no visa liekā. Tas attiecas ne tikai uz materiālo, bet arī uz garīgo aspektu, kā arī uz sociālo loku. Papildus nevajadzīgo lietu izmešanai veiciet domu un vides “auditu”. Iespējams, saziņa ar dažiem cilvēkiem tikai kaitē jums, un jums tas jau sen būtu jāpārtrauc.

🧹 Attīri savu personīgo telpu un prātu

❌ atsakieties no destruktīvas komunikācijas

🤔 Domā par nākotni

♓ Zivis

Ideāla diena, lai risinātu lietas, kas prasa pārdomātu pieeju un augstu koncentrēšanos. Vakars jāpavada nepiespiestā gaisotnē, tas palīdzēs atbrīvoties no stresa un uzkrāt spēkus pirms šīs nedēļas pēdējās darba dienas.

📈 Augsta garīgā aktivitāte

🏋️‍♂️ atrisināt sarežģītas problēmas

🧘‍♀️ neaizmirsti atpūsties

Leave a Comment