Horoskops 2023. gada 24. martam

Lauva

Pievērsiet uzmanību Vese***ai. Šajās dienās radušās kaites nevar ignorēt, pretējā gadījumā nākotnē tā var izvērsties par nopietnu problēmu. Un, ja jūtaties lieliski, padomājiet par ķermeņa atbalstīšanu – iegādājieties vitamīnu kompleksu, pierakstieties uz masāžas kursu vai abonējiet baseinu.

Jaunava

Šodien Jaunavai vajadzētu pievērst uzmanību cilvēkiem no savas vides. Iespējams, kāds no viņiem jau sen pārkāpis atļautā robežas un atļaujas tavā adresē ne visai pareizi izteikties. Jūtieties brīvi nostādīt šo cilvēku viņa vietā, labāk to darīt tagad, pretējā gadījumā viņš drīz pievērsīsies acīmredzamiem apvainojumiem.

Svari

Šodien zvaigznēm nav ieteicams risināt jautājumus, kas prasa ilgas un spraigas sarunas, komunikāciju ar lielu cilvēku skaitu. Tas novedīs pie emocionāla izsīkuma. Labāk ir darīt lietas, kas nav saistītas ar nevajadzīgu kontaktu ar svešiniekiem.

Skorpions

Šodien ir vērts izrādīt maksimālu uzmanību otrajam puslaikam. Nemēģiniet atrauties no nopietnas sarunas, jūs riskējat aizvainot mīļoto. Esiet pacietīgs un klausieties savu partneri.

Strēlnieks

Ģērbieties atbilstoši laikapstākļiem un noteikti pārbaudiet prognozi, ja grasāties skriet visu dienu. Saaukstēšanās risks mūsdienās ir ļoti augsts, un, lai gan klepus un iesnas lielas fiziskas ciešanas Strēlniekiem nesagādās, viņi ir diezgan spējīgi ienirt melanholijā un melanholijā.

Mežāzis

Zvaigznēm ieteicams pievērst uzmanību kuņģa-zarnu trakta stāvoklim. Nepārēsties, pusdienot un vakariņot mājās, nevis sabiedriskajā ēdināšanā. Ja jau sen esi vēlējies ievērot diētu vai gavēni, šodien ir labākais brīdis. Un tiem, kam jau ilgāku laiku ir gremošanas problēmas, tuvākajā laikā jākonsultējas ar ārstu, ir bīstami ļaut situācijai ritēt savu gaitu.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras satiks savu mīlestību līdz 2023. gada beigām

Ūdensvīrs

Šajā dienā ar visiem līdzekļiem jāpārvar savs slinkums un jāpaveic viss ieplānotais. Nelieciet plauktā to, ko var izdarīt šodien, pretējā gadījumā nepabeigtie darbi prasīs uzmanību laikā, kad tiem vairs neatliks laika.

Zivis

Šodien viss var nenotikt pēc plāna, un nāksies pielāgoties mainīgajiem apstākļiem, pieņemt lēmumus gandrīz acumirklī. Savācieties, piesauciet intuīciju un mēģiniet nesakaitināt. Ir dienas, kad lietas noiet greizi, bet, par laimi, ne pārāk bieži.

Leave a Comment