Plutona laikmeta maiņa 2023. gada 23. martā: kas mūs sagaida nākamajos divdesmit gados

2023. gada 23. martā Plutons ne tikai ieies jaunā zīmē. Šajā dienā sāksies jauns planētas laikmets. Šis ir viens no pēdējo gadu nozīmīgākajiem notikumiem, tāpēc tiek sniegti svarīgi padomi visām zīmēm turpmākajiem divdesmit gadiem.

Plutons ieies Ūdensvīrā. Par to, vai šis laiks būs labvēlīgs vai negatīvs, runāt nevar. Šī planēta maina pasauli uz labo pusi, taču dara to dažādos veidos, atrodoties dažādās zīmēs. Ūdensvīrs mūs ietekmēs maigi, tāpēc daudzas iekšējas un ārējas metamorfozes notiks pakāpeniski. Plutons paliks Ūdensvīrā līdz 2043. gadam. Šie divdesmit gadi būs vieni no nozīmīgākajiem cilvēces vēsturē kopumā.

Auns

Auna dzīvē pirmās manāmās pārmaiņas sāks iestāties diezgan ātri. Visticamāk, tie galvenokārt ietekmēs intelektuālo sfēru. Šīs zīmes pārstāvji ātri sapratīs, ka visu šo laiku ir bijuši uz nepareizā ceļa. Ja tas tā patiešām ir, ir svarīgi rīkoties nekavējoties. Ieteikums nesēdēt dīkā, bet meklēt jaunus vaļaspriekus un vispār būt aktīvam. Auns pirmajos Plutona uzturēšanās gados Ūdensvīrā kļūs daudz gudrāks.

Vērsis

Vērsis varēs sākt atbrīvoties no visa, kas viņiem nav vajadzīgs jau 2023. gadā. Mēs runājam par bailēm, šaubām, sliktiem ieradumiem, pieķeršanos toksiskiem cilvēkiem. Lai mainītu savu un tuvinieku dzīvi uz labo pusi, Vērsim būs jāpieņem viņu bailes, kļūstot atvērtākiem un drosmīgākiem. Jums var nākties pieņemt drosmīgus lēmumus. No tā absolūti nav jābaidās. Ieteikums meklēt palīdzību no tuviniekiem, uzklausīt viņu ieteikumus.

Lasi arī: Kā likt vīrietim iemīlēties sevī pirmajā randiņā: 7 maģiski un psiholoģiski padomi

Dvīņi

Laikā no 2023. līdz 2043. gadam Dvīņi piedzīvos dažas problēmas, taču galu galā tās novedīs pie kaut kā laba. Šīs zīmes cilvēki atradīs risinājumus svarīgākajām problēmām un iegūs domu, jūtu, emociju brīvību. Dvīņiem būs nozīmīga loma globālajās transformācijās. Viņu karmiskais uzdevums nākamos divdesmit gadus ir saglabāt optimismu uz planētas Zeme. Tas būs grūts laiks, kurā cilvēcei būs jāpieņem grūti lēmumi.

Vēzis

Vēzis Plutons palīdzēs uzlabot ģimenes lietas. Planēta sāks palīdzēt visiem vientuļajiem Vēžiem dvēseles palīga meklējumos. Plutons Ūdensvīrā centīsies labot problēmas, kas saistītas ar nesaprašanos starp tautām un dažādām cilvēku grupām. Vēžu uzdevums šeit ir ārkārtīgi vienkāršs – neļaut citiem sākt karu un atraisīt konfliktus no nulles. Šīs zīmes varā dzimušie iegūs miera uzturēšanas statusu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment