Horoskops 2023. gada 24. septembrim: atpūtieties kopā ar ģimeni

♌ Lauva

Veiciet solījumu un saistību “auditu”, pastāv liels risks, ka esat kaut ko aizmirsis. Ja jūs pievilsit tos, kuri uz jums paļāvās, tas ārkārtīgi negatīvi ietekmēs jūsu reputāciju un jūsu lietu stāvokli.

♍ Jaunava

Šajā dienā jums vajadzētu būt vienam. Nedēļa izvērtās notikumiem bagāta, notikumiem un emocijām bagāta, un vienkārši esi noguris no cilvēkiem. Nav nepieciešams piespiest sevi sazināties ar spēku, ja sekojat draugu vai radinieku piemēram, kuri vēlas jūs kaut kur “izvilkt”, jūs vienkārši sabojāsit savu brīvo dienu.

♎ Svari

Lieliska diena ilgtermiņa plānošanai, perspektīvu domāšanai, risinājumu un attīstības ceļu meklēšanai. Šodien vairāk nekā jebkad agrāk spējat loģiski domāt, analizēt un izdarīt pareizos secinājumus.

♏ Skorpions

Svētdien jums nav jāuzticas cilvēku vārdiem – vispirms pārbaudiet saņemto informāciju un tikai pēc tam izlemiet, kā rīkoties. Kāds mēģina jūs maldināt, tiecoties pēc savtīgiem mērķiem vai vēlas strīdēties ar mīļajiem, draugiem, kolēģiem.

♐ Strēlnieks

Ja tevi mudina darīt kaut ko, kas ir pretrunā ar taviem principiem, nepadodies! Lai kā “kārdinātājs” censtos jūs savaldzināt ar labumiem, pārliecināt, ka “visi tā dara” un “viss būs labi”, neslēdziet darījumu ar savu sirdsapziņu, tad jūs to nožēlosit.

Lasi arī: Padomi un tautas līdzekļi, lai tiktu vaļā no bezmiega

Lasi arī: 2023.gada oktobris zemes stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem liks justies kā nierēm taukos, bet esiet uzmanīgi!

♑ Mežāzis

Mežāzim šajā dienā galvenais ir nekur nesteigties un, īpaši, nesteigties ar citiem. Lai viss rit savu gaitu, neforsē notikumus, necenties mainīt to gaitu, vārdu sakot, nemuļķo ūdeņus.

♒ Ūdensvīrs

Diena nav piemērota intelektuālajam darbam – jūsu smadzenes ir nogurušas no nebeidzamās informācijas plūsmas “sagremošanas” un lūdz brīvu dienu. Dariet kaut ko tādu, kas prasa tīri fizisku piepūli. Varat arī doties ciemos, sarīkot pikniku vai trokšņainu izklaides pasākumu.

♓ Zivis

Pavadiet svētdienu kopā ar ģimeni, omulīgi sapulcējieties vai kopā izklaidējieties. Parādiet saviem mīļajiem, ka viņi jums ir dārgi un jums daudz nozīmē, jo tik bieži jūs, iegrimuši savās problēmās un pārdzīvojumos, nepamanāt neko un nevienu sev apkārt!

Leave a Comment