2023.gada oktobris zemes stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem liks justies kā nierēm taukos, bet esiet uzmanīgi!

2023.gada oktobris zemes stihijas zvaigžņu zīmēm liks justies kā nierēm taukos, bet esiet uzmanīgi!

Vērsis

Kopumā oktobri var raksturot kā vienmērīgu, mierīgu mēnesi. Vērša dzīvē nekas būtisks nenotiks, taču arī katastrofu un satricinājumu nebūs. Jums būs smagi jāstrādā. Bet darbs noteikti nāks par labu, tā augļi būs manāmi vēlāk. Mēs varam teikt, ka jums būs jāieliek pamats nākotnes labklājībai. Interesantākais periods Vērsi sagaida mēneša pēdējās desmit dienās.

Vērsim labvēlīgas dienas oktobrī ir 2, 7, 12, 16, 21, 25, 29.

Nelabvēlīgi skaitļi – 5, 9, 14, 18, 23, 27, 31.

Kas sagaida Vērsi 2023. gada oktobrī

Vērša stāvokli ietekmēs vispārējā situācija sabiedrībā. Grūtos laikos jums ir mierīgi jāuztver notiekošais, it īpaši, ja jūs personīgi nevarat ietekmēt situāciju. Īpaša uzmanība būs jāpievērš darba lietām un veselības apstākļiem. Daudzi Vēršu cilvēki var piedzīvot vilšanos. Daži cilvēki nesaņems to, kas viņiem tika solīts.

Lai izlīdzinātu negatīvās tendences, jums jābūt pēc iespējas mērķtiecīgākam un aktīvākam. Nepalaidiet uzmanību ārējai palīdzībai. Tuvi draugi, radinieki un kolēģi būs gatavi jūs atbalstīt. Tomēr daži zīmes pārstāvji var piedzīvot konfrontāciju ar apkārtējiem cilvēkiem. Centies būt atturīgāks savās emocijās un nevienu lieki neaizvainot.

Zvaigžņu ietekme būs tāda, ka pazudīs nesvarīgas idejas un projekti. Taču patiesi vērtīgas idejas var realizēt. Rīkojieties bez steigas, ieturot pauzes, lai pārdomātu savus nākamos soļus. Šī taktika samazinās iespējamās kļūdas. Mēneša vidū notikumu tempi palēnināsies, un Vērsis saņems ilgi gaidīto atelpu. Oktobra pēdējās desmit dienas sniegs iespēju sajust iedvesmu un radošo spēju uzplūdu.

Mīlestība

Mīlestības sfērā Vērsis piedzīvos romantiskus piedzīvojumus un aizraujošus notikumus. Oktobris personīgajā dzīvē atnesīs daudz pārsteigumu, esi tam gatavs. Attiecības var neattīstīties tā, kā jūs gaidījāt. Nu, tas ir lieliski! Būs interesanti. Līdz oktobrim situācija bija diezgan miglaina, bet tagad viss sāks kļūt skaidrāks. Iespējams, vēlēsities mainīt savu iepriekšējo darbību.

Lasi arī: Kāda atslēga atvērs tavu zemapziņu un parādīs, kas tur slēpjas?

Lasi arī: Spēcīgs garīgās stabilitātes pārbaudījums pirms likteņa sitieniem

Stabili pāri vēlēsies pacelt savas attiecības uz nākamo līmeni. Ir iespējams uzsākt kopdzīvi, apprecēties, vai plānot grūtniecību. Kāds, gluži pretēji, vēlēsies mīlas dēku ievirzīt draudzīgā virzienā. Tajā pašā laikā Vērsis un viņu partneri spēs uzturēt labas attiecības.

Vai jūs ilgi meklējat partneri un joprojām neesat attiecībās? Lēnāk. Oktobris nav piemērotākais mēnesis mīlas dēka uzsākšanai. Jauns paziņa var izrādīties manipulators vai pat krāpnieks. Īpaši uzmanīgiem jābūt tiem, kuri satiek cilvēkus tiešsaistē. Pagaidām labāk virzīt savu enerģiju citā virzienā.

Nauda un karjera

Vai esat jau sagatavojies savu ienākumu palielināšanai? Oktobrī tavi materiālie resursi pieaugs ar katru dienu. Izredzēm kļūt bagātākiem nevajadzētu iet galvā. Veicot ieguldījumus, rūpīgi izvērtējiet riskus. Tāpat mēģiniet saprātīgi pieiet lieliem izdevumiem. Nevajadzētu uzreiz tērēt visu naudu, ko izdevās nopelnīt.

Jums palīdzēs plānošana un pareiza finanšu vadība. Veikt ienākumu un izdevumu uzskaiti. Iepriekš izveidojiet mēneša budžetu. Neaizmirstiet pildīt savas finansiālās saistības un laikus atmaksāt parādus. Tas ne tikai padarīs jūsu dzīvi mierīgāku, bet arī stiprinās jūsu reputāciju.

Jūsu finansiālā stāvokļa uzlabošanās būs iespējama, pateicoties paaugstināšanai darbā vai darbības jomas maiņai uz daudzsološāku iespēju. Jūsu neatlaidība un smagais darbs to veicinās. Darba meklētāji noteikti atradīs labu vietu, ja paaugstinās savas prasmes un kvalifikāciju un saglabās optimismu. Mēģiniet iesaistīt savus draugus meklēšanā. Iespējams, kāds no viņiem varēs piedāvāt izcilu vakanci.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment