Nevesalas zarnas sabojā ādu, imunitāti un traucē smadzeņu darbību. Lai to novērstu, izmantojiet palīglīdzekļus!

Mūsdienās tikai daži cilvēki var lepoties ar veselīgu zarnu. Šķiet, ka gandrīz ikvienam ir kādas gremošanas problēmas . Tas nav pārsteidzoši, jo katru dienu mēs uzņemam pārmērīgu toksīnu daudzumu, aizmirstam vai atsakāmies ēst veselīgu pārtiku, pārēdamies vai ēdam steigā.

Svarīga gremošanas sistēmas sastāvdaļa ir resnā zarna . Tas ir atbildīgs par ūdens absorbciju no pārtikas un nesagremotu daļiņu pārvēršanu atkritumos. Turklāt resnajā zarnā dzīvo miljardiem baktēriju, kas apstrādā pārtiku, noņem tās atliekas, stiprina imūnsistēmu, aizsargā pret bīstamiem vīrusiem utt.

Zarnu darbības normalizēšana ir ļoti svarīga visam ķermenim. Sliktas zarnas sabojā ādu, pasliktina smadzeņu darbību, samazina imunitāti, kaitē nierēm un aknām, kā arī ietekmē ķermeņa svaru. Lai to novērstu, izmantojiet vienkāršus un pieejamus palīglīdzekļus.

Produkti zarnām

Šķiedra

Rupjās diētiskās šķiedras ļauj zarnām darboties pareizi, nodrošinot ogļhidrātu pārtiku labvēlīgām baktērijām. Vielas, ko izdala mikroflora resnajā zarnā, pasargā mūs no daudzām slimībām, tostarp no vēža.

Ik dienu resnajā zarnā nonāk 4 kg pārtikas masas, kas pēc tam pārvēršas tikai 150–250 g smags izkārnījumos Šķiedra palīdz veidot veselīgus izkārnījumus un novērst caureju, stimulē zarnu motorisko aktivitāti, kā arī ir dabiska “birste” no atkritumiem un atkritumiem. toksīniem.

Zinātnieki novērojuši, ka veģetāriešu zarnas darbojas labāk, un toksiskā pārtika nenokļūst aknās, jo to uzsūc pektīni, šķiedrvielas un citas šķiedrvielas. Tāpēc mēģiniet ēst mazāk sarkanās gaļas un katru rītu patērējiet 30 g kliju kā piedevu jogurtiem, graudaugiem, salātiem vai vienkārši noskalojiet tos ar ūdeni.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment