Horoskops 2023. gada 25. augustam: diena, ka daudziem būs vieglāk sasniegt laimi!

♌ Lauva

Nav noslēpums, ka Lauvas bieži izmanto personīgo šarmu, lai sasniegtu biznesa mērķus. Taču šodien šis ieradums ar tevi var izspēlēt nežēlīgu joku – tu pamodināsi otrā kausa greizsirdību. Un ne tas, ka viņa. Iespējams, ka Otello būs tā cilvēka partneris, kuru centies apburt, tāpēc esi uzmanīgs, lai flirtētu pārāk atklāti!

🏃‍♂️ aktīva kustība uz mērķi

❗️ Augsts konfliktu risks

❤️ nestabilitāte mīlas sfērā

♍ Jaunava

Šodien tev vajadzēs visu gribu sakopot dūrē, lai nepalaistu vaļā. Lietas pastāvīgi “slīdēs”, plāni izgāzīsies, un cilvēki, kas solīja tev palīdzēt, par to “aizmirsīs”. Sauc palīgā savaldību, ja sāksi strīdēties, labāk nekļūs. Un vakarā atrodi veidu, kā mazināt uzkrāto spriedzi – apmeklē sporta zāli, dodies garā pastaigā pirms gulētiešanas, mērcēties burbuļvannā.

📉 Samazināta vitalitāte

😖 komunikācijas grūtības

😡 paaugstināta uzbudināmība

♎ Svari

Ģimenē iespējamas problēmas – kāds tuvs cilvēks ir ar tevi neapmierināts. Nesteidzieties noraidīt pretenzijas, pārdomājiet situāciju. Iespējams, ka jūsu radiniekiem ir sakrājies vairāk nekā pietiekami daudz iemeslu, lai jūs apvainotos.

🌩 Mājās apmācies laiks, iespējams pērkona negaiss

🤔 Padomā par savām attiecībām ar mīļajiem

🤬 Aizturi savas dusmas

♏ Skorpions

Šajā dienā jebkura uzņēmuma veiksme ir atkarīga tikai no jums. Precīzāk, pēc garastāvokļa. Sāc pie lietas ar pārliecību, ka viss izdosies – tā tas būs. Un, ja jūs pakļaujaties šaubām, neveiksmes neliks jums gaidīt.

😈 neklausies “labvēlējos”

🏃‍♂️ paātrini tempu

😱 Nebaidieties no neveiksmēm

♐ Strēlnieks

Šodien jūs varat saskarties ar skaudīgu cilvēku un intrigantu mahinācijām. Nolaidības dēļ jūs viņiem sniedzāt kādu personisku informāciju, ko šie cilvēki nevilcināsies izpaust. Netērējiet laiku, mētājot pelnus uz galvas, virziet savu enerģiju, lai tiktu galā ar negatīvajām sekām. Un turpmāk esi gudrāks un neesi atklāts pret visiem, ko satiec!

🌩 Tavas debesis klās mākoņi

😈 augsta ienaidnieka aktivitāte

🤐 iemācies turēt muti ciet

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada septembrī: dienas, kad vieglāk paveikt darbus un noslēgt līgumus!

Lasi arī: Bīstamākās dienas 2023. gada septembrī: esiet ļoti uzmanīgi, šajās dienās sagaidāms daudz nepatikšanu!

♑ Mežāzis

Taupot, taupīt un vēlreiz taupīt… Un tas attiecas ne tikai uz naudu, bet galvenokārt uz vitalitāti un enerģiju. Izvēlieties vissvarīgākās un steidzamākās lietas un nodarbojieties tikai ar tām, netērējot potenciālu uzdevumiem, kas var pagaidīt. Un no veikaliem labāk izvairīties – šodien tev ir nosliece uz nepārdomātiem tēriņiem.

💵 Sargieties no nepamatotiem tēriņiem

📉 mērena biznesa aktivitāte

✅ noteikt prioritāti

♒ Ūdensvīrs

Nelabvēlīgs laiks jebkādiem finanšu darījumiem. Ieguldījumi jaunos projektos, krājkonta atvēršana, nekustamā īpašuma iegāde – ar to visu labāk pagaidīt. Un arī nevajadzētu aizdot naudu, visticamāk, jūs vienkārši “atdosit” summu aizņēmējam.

💵 esiet taupīgs

❗️ Uzmanieties no krāpniekiem

🗣 Neuzticieties manam vārdam

♓ Zivis

Ja diena nav noteikta no rīta, mēģiniet atlikt visas svarīgās lietas uz vēlāku laiku. Ja vēlies “salauzt mugurkaulu” notikumiem un mēģināt rīkoties, kā plānots – cieti graujošu fiasko un sabojā pat to, ko, šķiet, nav iespējams sabojāt. Tas ir tas gadījums, kad labāk mierīgi sēdēt stūrī un neveikt liekas kustības.

🤯 aizņemta diena

🧘‍♀️ ej līdzi straumei

📉 Samaziniet ātrumu un atturieties no pēkšņām kustībām

Leave a Comment