Kā veiksmīgi apprecēties saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Zvaigznes ir zinātne par cilvēka raksturu atbilstoši Zvaigžņu zīmei. Tāpēc zvaigžņu ekspertu padomi palīdzēs veiksmīgi apprecēties, un atbalstīs vīra interesi, stiprinās ģimeni un ar jaunu sparu atdzīvinās jūtas.

Pievērsiet uzmanību labākajam cilvēkos, bet, satiekoties, jūs varat atcerēties  Zvaigžņu zīmju netikumus un vājās puses. Tātad jūs varat viegli uzzināt, ka jūsu izvēlētais mīl no visas sirds, pret ko viņš ir vienaldzīgs un kurā, iespējams, viņš nav ideāls.

Auns

Šiem vīriešiem ir ģenētiska mīlestība. Tie ir eksperimentāli un nepastāvīgi. Lai iepriecinātu Aunu un izveidotu ar viņu laimīgu ģimeni, jums jādod viņam brīvība. Auns neatzīst romantiku, lai gan ik pa laikam neiebilst pie vīna glāzes kamīna priekšā un ar skaistu mūziku. Esiet viegli ar viņiem, un tad viss izdosies. Nevajag dauzīties.

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti patīk miers un siltums mājā. Nesteidzini šos vīriešus, ļauj viņiem visu pārdomāt. Ja jūs viņiem sakāt: “Kad jūs mani apprecēsit?”, viņi, visticamāk, aizbēgs no jums. Vērsim ir nepieciešama pārliecība par jums, un tikai laiks palīdzēs to iegūt. Neapvainojiet savu vīrieti un esiet viņam atbalsts it visā, tad laulība būs veiksmīga.

Lasi arī: Bīstamākās dienas 2023. gada septembrī: esiet ļoti uzmanīgi, šajās dienās sagaidāms daudz nepatikšanu!

Lasi arī: Akmeņi saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi un dzimšanas datuma

Dvīņi

Dvīņiem raksturīga spēja pieņemt negaidītus, bet pareizus lēmumus. Nemaldiniet viņus. Lai apprecētos ar Dvīni, sievietei tuvumā ir tikpat viegli jāskatās uz dzīvi. Ja neesat tam gatavs, nepārvariet sevi. Sievietēs Dvīņus patiešām uzbudina tikai prāts, tāpēc mēģiniet izvairīties no skaļām runām, kurām nav nekādas nozīmes.

Vēzis

Ar Vēžiem veiksmīgi apprecas tikai trauslas, vājas un nekulīga sievietes. Esiet maigs pret Vēzi, lai nenodarītu viņam pāri. Viņš ir emocionāls, tāpēc viņš var uzliesmot nevietā, taču viņš joprojām tevi mīlēs, tāpēc esiet pacietīgs. Slavējiet viņu, pagatavojiet gardus ēdienus, apbrīnojiet viņu, un viņš kļūs par tādu vīru, kurš pats jūs iepriecinās ar brokastīm gultā.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment