Horoskops 2023. gada 25. maijam

Lauva

Līdz nedēļas vidum Lauvas var izjust izlaidību, kas var beigties ar analfabētu apiešanos ar naudu un kaitinošām sīkām kļūdām darbā. Ceturtdien nevajadzētu vērsties pēc palīdzības pie cilvēkiem – diez vai viņi spēs dot kādu vērtīgu pienesumu zīmes pārstāvju lietās.

Jaunava

Ceturtdiena nes sev līdzi arī finansiālu veiksmi – šajā dienā daudzas Jaunavas saņems naudas dāvanas vai citus negaidītus čekus. Vēl viens pozitīvisma avots būs ģimene vai romantisks partneris. Jebkuri seni konflikti šajā dienā atrisināsies viegli, un attiecības abiem kļūs stiprākas un interesantākas.

Svari

Jau ceturtdien Svaru jūtīgums uzņem pavisam citu virzienu. Šajā dienā zīmes pārstāvji spēj īpaši jūtīgi reaģēt uz mākslas darbiem un pat radīt tos savām rokām. Radošums palīdz visos centienos. Palielinās arī empātija, kas atvieglo iepriekšējā dienā radušos konfliktu risināšanu.

Skorpions

Ceturtdien Skorpionu neatlaidībai nav robežu, kas ļauj veiksmīgi turpināt nedaudz agrāk iesāktos projektus. Nostiprinās arī attiecības darba kolektīvā, un kolēģi var atvērties otrā pusē un kļūt par īstiem draugiem.

Strēlnieks

Ceturtdien Strēlniekam būs vēlme un iespēja it visā uzņemties līdera lomu. Tieši viņiem būs jārisina kolektīvā radušās nesaskaņas, jāatrisina darba jautājumi un pareizi jāsadala budžets, arī pa pāriem. Ar lielu varbūtību zīmes pārstāvjiem veiksies īpaši labi.

Lasi arī: Bērnu zvaigžņu talanti: kā noteikt bērna spējas pēc dzimšanas datuma

Mežāzis

Pēc neilga konflikta perioda Mežāžus pārņems neparasts jūtīgums. Jūs vēlēsities palīdzēt nabadzīgajiem un nelabvēlīgajiem, un citu jūtas tiks izdzīvotas kā jūsējās. Laba diena sarunām un pārliecināšanai.

Ūdensvīrs

Karjeras panākumi turpināsies arī pēc nedēļas vidus, tomēr zīmes pārstāvji var justies nevietā. Pastiprināsies nemiers, parādīsies jauni uztraukuma iemesli. Labākais veids, kā nomierināties, ir pāriet uz ikdienu un mājas darbiem, piemēram, sākt tīrīšanu.

Zivis

Ceturtdien finanšu lietas prasa īpašu piesardzību. Var ienākt jauni piedāvājumi, kurus nevajadzētu uzreiz uztvert ticībā – pretējā gadījumā pastāv risks zaudēt naudu.

Leave a Comment