Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūnijam – vēlams uzmanīt savas domas

Pirmais vasaras mēnesis ir ļoti svarīgs laiks neatkarīgi no zvaigžņu un planētu atrašanās vietas naksnīgajās debesīs. Tomēr zvaigžņu eksperti iesaka iepazīties ar galvenajiem padomiem šim periodam, lai tas būtu patīkamāks.

Jūnijs ir laiks, kad steidzami jābeidz domāt negatīvi. 2023. gadā tas attiecas uz mēneša otro pusi, jo 17. jūnijā Saturns iegriezīsies retrogrādā, kas ārkārtīgi negatīvi ietekmēs mūsu noskaņojumu. Domas var būt mūsu lielākais ienaidnieks, tāpēc, pirmkārt, labāk mēģināt atbrīvot prātu no negatīvām domām. Pretējā gadījumā nervozitātes un raižu dēļ jūs varat sākt piedzīvot grūtības dažādās dzīves jomās.

Auns

Aunam jūnija pirmā puse būs ārkārtīgi produktīvs, gaišs un pozitīvs laiks. Par laimi, Saturns maz ietekmē viņu enerģiju, tāpēc arī mēneša otrā puse būs pozitīva un gandrīz bez problēmām. Protams, Saturna ietekmē citi cilvēki var sagādāt Aunam problēmas, taču tas ne vienmēr tā būs. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Aunam veikt garīgas prakses, lai pēc iespējas ātrāk noskaņotos uz pareizo vilni. Varat droši veidot nākotnes plānus, un to vēlams darīt jūnija sākumā. Zvaigžņu eksperti  uzskata, ka Aunam šomēnes ļoti veiksies.

Vērsis

Jūnijs Vērsim atnesīs daudz grūtību, taču galu galā to rezultāts būs gudrība. Šis mēnesis šīs Zīmes pārstāvjiem ir ļoti nozīmīgs. Šis būs lielisks laiks jaunu zināšanu iegūšanai. Vērsis var viegli aizpildīt robus zināšanās, apgūt ko jaunu. Uz paaugstinātas emocionalitātes un ambīciju fona viņiem var rasties jauni ienaidnieki. Arī mēneša otrajā pusē nav izslēgti strīdi ar mīļajiem. Lai nepazaudētu savu veiksmi, ir svarīgi iemācīties neuzņemties negatīvo. Tas ir vissvarīgākais noteikums, lai saglabātu panākumus un labu garastāvokli.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – būs iespēja mainīt likteni

Dvīņi

Dvīņi savā dzīvē spēs piesaistīt labklājību. Šis būs viens no gada labākajiem mēnešiem, lai izbaudītu socializēšanos, jaunus vaļaspriekus un pat darbu. Varat arī izmantot labklājības mantras, lai vēl ātrāk sasniegtu apgaismību un laimi. Zvaigžņu eksperti iesaka Dvīņiem sniegt psiholoģisku atbalstu mīļajiem. Īpaši tas attiecas uz vecākiem un bērniem. Viņi būs jāaizsargā un visos iespējamos veidos jāatbalsta jaunos centienos. Mazāk būs nolaidība un kļūdas darbā un biznesā, jo Merkurs kļūs spēcīgāks Dvīņos.

Vēzis

Vēžiem steidzami jāatbrīvojas no slinkuma un apātijas, jo jūnijā jūs nevarat atdzist un atteikties pildīt savus tiešos pienākumus. Nakts gaismekļi atrodas ļoti labvēlīgā stāvoklī, tāpēc Vēžiem jākoncentrējas uz svarīgākajiem uzdevumiem. Iespējams, vasaras sākumā būs daudz notikumu, kas būs jāpiedzīvo pirmo reizi. Šīs zīmes pārstāvjiem šis ir aizraujošs un ļoti svarīgs dzīves brīdis. Zvaigžņu eksperti arī iesaka dāvāt laipnību un pieķeršanos mīļajiem. Jo patīkamāka būs Vēžu rīcība saviem tuviniekiem un dvēseles radiniekiem, jo ​​labāk.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment