Horoskops 2023. gada 25. septembrim: esiet vērīgi!

♌ Lauva

Planētu stāvoklis ir labvēlīgs alianses noslēgšanai. Ir iespēja pāriet pie partnera. Stiprinās mīlestības un draudzības attiecības. Sarežģītas problēmas var atrisināt ātrāk, ja jūs nenovērsīsit tukšas runas.

♍ Jaunava

Zīmes pārstāvji pamanīs pārliecināšanas dāvanu. Apkārtējie klausās. Sarunas veiksies labi, varēsi vienoties par izdevīgu darījumu. Izvairieties no manipulācijām un nežēlīgiem jokiem. Esiet pieklājīgs, sazinoties.

♎ Svari

Jaunajiem un bezrūpīgajiem zīmes pārstāvjiem zvaigznes sola jautru un labvēlīgu dienu. Iespējami patīkami pārsteigumi. Jūs gaida daudz saziņas, iespējams, tikšanās ar savu dvēseles radinieku.

♏ Skorpions

Jūs domājat labi un loģiski, bet dažreiz ar to nepietiek. Šodien, lai pārvarētu šķēršļus, ir jāizslēdz galva un jārīkojas ārpus kastes. Uzticieties savai intuīcijai. Nav ieteicams strīdēties ar cilvēkiem sabiedriskās vietās. Izvairieties no konflikta, pretējā gadījumā vēlāk jums nebūs nekādu problēmu.

♐ Strēlnieks

Darbā var būt izmaiņas, kas liks jums uztraukties. Ir pienācis laiks pilnveidot savas prasmes un iegūt jaunas zināšanas. Neatliec lietas pārāk ilgi. Pavadiet vakaru kopā ar ģimeni un saņemiet atbalstu.

Lasi arī: Kurš sporta veids tev ir piemērots saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi?

Lasi arī: 10 vingrinājumi gribasspēka trenēšanai

♑ Mežāzis

Diena labvēlīga mīlestībai un visam, kas ar to saistīts. Vari uzlabot attiecības ar partneri un atzīties savās jūtās. Būs kavēšanās darbā. Svarīgus jautājumus labāk nerisināt.

♒ Ūdensvīrs

Visu dienu esi kustībā, un liktenis tev pasniegs dāvanu. Jebkuri ceļojumi, ceļojuma sākums ir labvēlīgi. Vairāk runājiet ar cilvēkiem, esiet atvērti un parādiet savus talantus.

♓ Zivis

Jums ir dedzīga cilvēku izjūta un viegli atpazīstat maldināšanu. Iespējams, kāds ir pārāk ilgi cietis uz nerviem, un ir pienācis laiks izvest šo augstprātīgo cilvēku. Nebaidieties teikt patiesību. Vakarā varat iepirkties mēbeles un sadzīves tehniku ​​– tās kalpos daudzus gadus.

Leave a Comment