Horoskops 2023. gada 27. maijam

Lauva

Ja kādā ģimenē vai pārī jau ilgāku laiku bijušas kādas nesaskaņas un nesaprašanās, sestdiena ir labākā diena, lai tās atstātu aiz muguras. Kopumā ļoti ieteicams pavadīt laiku kopā ar mīļajiem. Labāk ir darīt kaut ko neaizmirstamu, piemēram, organizēt nelielu pastaigu vai doties uz vietu, kuru partneri jau sen sapņojuši apmeklēt. Tad attiecības kļūs vēl harmoniskākas.

Jaunava

Sestdien Jaunavām noteikti jāsanāk kopā ar ģimeni. Labāk, ja uzdevumi ir intelektuāli – piemēram, jūs varat visi kopā doties uz kvestu vai viktorīnu, vai arī varat vienkārši noorganizēt galda spēļu vakaru. Sestdien radītās atmiņas zīmes pārstāvjiem un viņu mīļajiem paliks uz ilgu laiku, kas ģimenes attiecības padarīs maigākas.

Svari

Nedēļas nogales sākas ar harmonisku stāvokli un uzlabotu pašsajūtu. Pat ja pirms tam Svari bija slimi vai cieta no kādiem nepatīkamiem simptomiem, tagad tie garantēti izzudīs. Jūs varat atļauties glāzi vīna, nebaidoties par aknu stāvokli.

Skorpions

Zīmes pārstāvju enerģētika rit pilnā sparā un labāk būtu atrast tai pareizo pielietojumu. Laba ideja būtu izbrauciens dabā vai sportošana un citas fiziskas aktivitātes. Pretējā gadījumā spēks var pārvērsties dusmās un izraisīt nepārdomātus lēmumus un vārdus.

Strēlnieks

Sestdien labāk dot priekšroku aktivitātēm brīvā dabā, jo zīmes pārstāvju enerģijas līmenis ievērojami paaugstināsies. Sports vai laiks dabā palīdzēs jums nopūst tvaiku, lai jūs nekautrētos pret saviem mīļajiem. Un, ja jūs padarāt šādas aktivitātes arī kolektīvas, jūs varat pilnībā nostiprināt attiecības.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūnijam – vēlams uzmanīt savas domas

Mežāzis

Sestdien zīmes pārstāvjiem vajadzētu uzvilkt savu labāko tērpu un iziet sabiedrībā. Paaugstināta mākslinieciskums un šarms piesaistīs visu klātesošo acis. Iespējama liktenīga tikšanās ar topošo mīļāko. Tomēr aizņemtos Mežāžus nedrīkst vadīt kaislības – pastāv risks krāpt savu partneri.

Ūdensvīrs

Sestdien zīmes pārstāvji var justies pamatīgi noguruši, lai arī nedēļas laikā pārdzīvojumi pārsvarā bijuši pozitīvi. Brīvdienās vajadzētu atlicināt laiku pastaigai un pastaigai. Bet nav vērts klāt sulīgu galdu – labāk sakopt ķermeni.

Zivis

Kopumā veiksmes sērija turpinās, taču pastāv daži riski, kas saistīti ar to, ka zīmes pārstāvjus var “nest”. Ir vērts nodarboties ar relaksācijas praksi, piemēram, meditāciju, lai mazinātu paaugstinātu agresiju. Nekādā gadījumā nevajadzētu iejaukties konfliktos un kautiņos.

Leave a Comment