Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam

Nedēļas prognoze sievietēm ir labākais palīgs plānu veidošanā un īstenošanā. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka pavasara un vasaras krustpunktā daudzas zvaigžņu apļa pārstāves varēs sasniegt to, ko viņas nevarēja sasniegt agrāk.

No visām septiņām dienām tikai pēdējā būs bīstama. Šī svētdiena tiks aizvadīta Merkura un Urāna bīstamā aspekta aizgādībā. Šī iemesla dēļ 4. jūnijā sievietēm labāk uzmanīties no problēmām finanšu sektorā. Pārējā laikā nakts gaismekļi vēl būs diezgan pozitīvā pozīcijā, lai nedēļa būtu mierīga un mērena. Tagad sievietēm ir jāseko saviem sapņiem un jācenšas iepriecināt sevi. Tas viņas pasargās no jebkādām nepatikšanām .

Sieviete Auns

Aunam izdosies pievērst gandrīz visu vīriešu uzmanību. Ja kaut kas noiet greizi. Un pārliecība par savu pievilcību un harizmu pazudīs, neuztraucieties. Īpaši sieviešu rituāli palīdzēs atjaunot normālu iekšējo stāvokli. Šonedēļ sievietes Aunā var sagaidīt būtiskas pārmaiņas daudzās dzīves jomās. Viņām būs vieta iniciatīvai. Panākumi slēpsies sīkumos, saka zvaigžņu eksperti. Tas ir saistīts ar planētu labvēlīgo un mierīgo ietekmi. Nepatikšanas šīs dāmas neskars, ja viņām patiks sīkumi.

Sieviete Vērsis

Daiļā dzimuma Vēršiem jābūt radošiem ikdienas lietās un mīlas sfērā. Dažkārt noderīgāk būs paskatīties uz situāciju ar bērna, nevis nobrieduša cilvēka acīm. Attiecībās esošo Vēršu galvenais uzdevums ir būt uzmanīgākam pret partneri, lai nejauši nesabojātu attiecības ar viņu, jo viņu nozīme šovasar ir ārkārtīgi liela. Ikviens, kurš meklē, var izmantot zīlēšanu laulībām un bērniem. Nakts gaismekļi palīdzēs izzināt nākotni, sastādīt plānus nedēļai vai pat mēnesim uz priekšu un gūt motivāciju.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada jūnijam – finanses var satricināt slinkums!

Sieviete Dvīņi

Vasaras sākumā un vēlā pavasarī notikumu epicentrā būs Dvīņu sievietes. Ja burzma un jaunās iespējas neuzrunā, vari pavadīt laiku kopā ar ģimeni, bērniem vai draugiem, vai arī paņemt atvaļinājumu un doties ceļojumā. Visas nedēļas garumā šīs sievietes uzmundrinās planētu pozitīvā ietekme. Vasaras sākums piemērots jebkuram biznesam: gan personīgajam, gan darbam. Ja vēlaties finansiālus panākumus, jums būs jāatceras pilnīgas emocionālās atdeves nepieciešamība. Vēlams arī izvairīties no saskarsmes ar  lietām, kas zog sievietes enerģiju.

Sieviete Vēzis

Nedēļa lielākajai daļai šīs zīmes sieviešu izvērtīsies ļoti dinamiska un informācijas pārsātināta. Tuvāk nedēļas nogalei var justies pārpūle no pārmērīgas jautrības, informatīvā trokšņa un vīriešu uzmanības. Ir ļoti svarīgi nodrošināt, lai tas neizraisītu apātiju, agresiju, atsvešinātību vai pat Sli**bas. Skaistos Vēžus nevar pieņemt par visu. Ir svarīgi saglabāt motivāciju, nezaudējot galvu. Šonedēļ zvaigžņu eksperti iesaka Vēža sievietēm vairāk interesēties par radošo jomu.

Turpinājums nakošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment