Horoskops 2023. gada 28. jūnijam: ja jūs plānojat veidot savu biznesu, tad lielai daļai tas būs veiksmīgs

Lauva

Ir ļoti bīstami lauzt solījumus, uzvesties negodīgi. Lauvas par to dārgi maksās. Lai piesaistītu veiksmi, ir nepieciešams, gluži pretēji, izrādīt laipnību cilvēkiem. Palīdziet tiem, kam tas ir nepieciešams, rūpējieties par bērnu nama bērniem, vājiem veciem cilvēkiem.

Jaunava

Jaunavas vēlas pārmaiņas. Rīkojieties un nokļūstiet tur, kur vēlaties. Taču piesargāties no tuvinieku jūtu aizskāruma. Ja pastāv ilgstoša konflikta vai pat šķiršanās risks.

Svari

Komandas darbs neizdosies, katrs vilks segu sev virsū. Svariem, ja viņi vēlas pabeigt lietas laikā, ir jāstrādā vienatnē. Dažas finanšu problēmas var tikt atrisinātas. Trešdiena, 2023. gada 28. jūnijs, ir ideāla diena, lai izlīgtu ar savu otro pusīti, atvainotos un piedāvātu kompromisu.

Skorpions

Intuīcija norāda pareizos soļus. Neļaujiet cilvēkiem jūs sajaukt. Jebkurš padoms būs kaitīgs, pat no tiem, kuriem uzticaties. Skorpioniem ir noderīgi pabūt vienatnē ar savām domām, sakārtot jūtas un vēlmes. Padomājiet par to, kas traucē jums attīstīties, un atbrīvojieties no tā.

Strēlnieks

Jūs varat justies pārmērīgi jutīgs, būt neaizsargāts. Tas ir labi romantiskām attiecībām, bet slikti darbam. Nepadodies pie pirmajām grūtībām. Saruna ar personu, kas jūs parasti atbalsta, palīdzēs jums iegūt pārliecību un stingrību.

Lasi arī: Kāpēc cilvēki tevī iemīlas: atbildes katram zvaigžņu zīmes pārstāvim – tas, kas jums pašiem ir apslēpts

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: nedēļa nebūs no vieglākajām

Mežāzis

Mežāžu dzīvē ienāks kaut kas jauns. Vide var būt haotiska, taču svarīgākas ir gaidāmās pārmaiņas. Esiet gatavi jebkuriem pārsteigumiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir pārsteidzoši racionāli, konsekventi. Jebkurš bizness ir viņu ziņā. Taču saziņā ar mīļajiem jābūt siltākam. Jūsu sausumu un koncentrēšanos darbā var sajaukt ar nezināšanu. Nav izslēgtas aizdomas par tevi valsts nodevībā, dažas citas nepamatotas apsūdzības.

Zivis

Šodien jūs varat veikt kolektīvu vai sociālo darbu. Veiksmīgas biznesa sarunas. Uz profesionālo panākumu sliekšņa. Esi sabiedrisks, taktisks, pieklājīgs, un cilvēki labprāt tevi sagaidīs pusceļā, izpildīs jebkuru tavu norādījumu un lūgumu.

Leave a Comment