Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: izmantojiet savu laimes recepti un jums veiksies

Pāvels Globa ir labi pazīstams visā pasaulē. Eksperta prognoze ir īpaši detalizēti un palīdz pareizi plānot savu laiku, izvairīties no nepatikšanām un piesaistīt veiksmi visās jomās.

Katrai Zvaigžņu zīmei laimei ir sava unikāla recepte. Dažiem tas slēpjas ceļošanā un pastāvīgās zināšanās par apkārtējo pasauli, citiem – vienotībā ar mīļoto. Vēl citi redz laimi savas mājas komfortā un siltumā. Lai sasniegtu visu, ko vēlaties, un saglabātu prieka enerģiju katrā jaunā dienā, jums palīdzēs ekspertu padomi. Eksperti tos papildināja ar saviem ieteikumiem. Lūk, kas iznāca.

Auns

Šonedēļ sākas Merkura kustība Vēža zīmē un nedēļas beigās sākas Neptūna retro fāze, saistībā ar kuru Aunam šīs septiņas dienas ļoti ieteicams sākt ar mājas attīrīšanu no negatīvās enerģijas un negatīvām ietekmēm, no ārpuses. Tas palīdzēs vieglāk piedzīvot iespējamās problēmas biznesā un mīlestībā, kā arī kopumā kļūt neatlaidīgākam. Nedēļa jūlija un jūnija krustpunktā Aunam var būt krasu pārmaiņu laiks visās dzīves jomās. Merkūrija vājā pozīcija var atņemt šiem cilvēkiem diplomātiju, kas ir vienkārši nepieņemami, jo tagad strīdi noteikti ir bezjēdzīgi.

Vērsis

Vērsim labāk nekomunicēt ar nervoziem un kaprīziem cilvēkiem, jo ​​tas var ārkārtīgi negatīvi ietekmēt viņu psihoemocionālo stāvokli, tāpēc Globa stingri iesaka biežāk nodarboties ar tādām garīgām praksēm kā meditācija, kā arī sportot, lai plunčāties. negatīvo enerģiju laikā izvadīt kosmosā, nevis nodot citiem cilvēkiem. Ir arī noderīgi iemācīties lasīt citu cilvēku enerģiju, izmantojot četrus vienkāršus padomus. Ar visu to Vērsim tomēr izdosies sasniegt vēlamo rezultātu darbā un mīlestībā. Piliens piesardzības nebūs lieks.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Dvīņi

Dvīņiem sava galvenā patrona vājuma dēļ Merkura personā ir rūpīgi jāizvēlas vārdi, sazinoties ar cilvēkiem un vispār. Tieši vārdiem šajās septiņās dienās būs vislielākā nozīme, tāpēc Pēvels Globa stingri iesaka izvairīties no četru frāžu lietošanas, kas var sabojāt likteni. Jā, šī nedēļa var šķist nevajadzīgi apnicīga un negatīva, taču Dvīņi tomēr var turpināt īstenot savas ieceres, radošu ideju iemiesojumu. Kāroto būs iespējams iegūt ar vieglas attieksmes palīdzību pret notiekošo un spēju ātri mainīt savus plānus.

Vēzis

Pāvels Globa iesaka Vēžiem saukt palīgā fantāzijas un radošuma problēmu risināšanā. Tikai galvenais sarežģītās situācijās ir nepaļauties tikai uz to. Ir svarīgi arī savienot loģiku un būt ārkārtīgi uzmanīgiem. Pārejas nedēļa no jūnija līdz jūlijam var sagādāt dažus ne pārāk patīkamus pārsteigumus. Neptūna retrogrāda enerģija nedēļas nogalē var izraisīt nopietnu iekšēju emocionālu nelīdzsvarotību, kas negatīvi ietekmēs saziņu ar mīļajiem. Arī Neptūns padarīs Vēžus nemierīgus, taču ar to var tikt galā, izmantojot sešas uzticamas metodes.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment