Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam: nedēļa nebūs no vieglākajām

Numeroloģija ir vecākā skaitļu zinātne, kas nodarbojas ar prognožu veidošanu, pamatojoties uz to noskaņojuma un enerģijas analīzi. Šīs jomas eksperti pastāstīja, kas būs ievērojams laika posmā no 26. jūnija līdz 2. jūlijam.

Šo nedēļu nevar nosaukt par vieglu, taču noteikti vari to uzlabot. Lai saprastu, kā to izdarīt, vispirms ir jāveic standarta iknedēļas numeroloģiskais aprēķins un pēc tam jāatšifrē skaitlis, saprotot, kā tas ietekmēs jūs un mani.

Numeroloģiskais aprēķins nākamajai nedēļai

Lai noskaidrotu, kāds skaitlis valdīs pār pasauli šajās septiņās dienās, vispirms ir jāveic ierastās darbības – jāsaskaita visi datumi, un pēc tam jāpievieno kārtējā mēneša kārtas numurs. Šonedēļ jūnijs pārvērtīsies par jūliju. Tāpēc beigās mēs pievienojam divus skaitļus vienlaikus – 6 un 7:

(26+27+28+29+30+1+2)+6+7=156. 1+5+6=12. 1+2=3.

Šonedēļ Trīs kļūst par galveno skaitli. Ja jūs neizceļas ar apskaužamu stabilitāti it visā, tad šis skaitlis palīdzēs jums kļūt nedaudz mierīgākam un sasniegt harmoniju biznesā, kaislībās, ieradumos, attiecībās ar cilvēkiem. Šis skaitlis ir visai konservatīvs, tāpēc mums visiem noderēs reālistisks skatījums uz pasauli, beigt būvēt gaisa pilis.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam: dažiem var rasties problēmas komunikācijas un finanšu jomā! Esiet uzmanīgi!

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Numerologi atzīmē, cik svarīgi ir veikt racionālas, loģiskas un līdzsvarotas darbības. Tas attiecas uz absolūti visiem cilvēkiem un visām dzīves sfērām. Trīs dos cilvēkiem paaugstinātu toleranci pret citiem, apskaužamu izturību, pacietību, paredzamību, mierīgumu.

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 26. jūnija līdz 2. jūlijam

Trijotne nevēlas, lai materiālais princips mums tagad būtu primārais. Pārmērīga pretenciozitāte biznesā un vēlme gūt tikai lielākos panākumus nav labākā stratēģija šīm septiņām dienām . Nav jācenšas gūt maksimālu labumu no dzīves un no katras situācijas. Mēģiniet vismaz dažreiz panākt kompromisu ar sevi un pasauli.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment