Horoskops 2023. gada 28. maijam

Lauva

Nedēļas pēdējā dienā Ļvovas stāvoklis iespēju robežās atgriežas normālā stāvoklī – parādās vairāk možuma, un garastāvoklis kļūst īpaši labs. Parādās arī iedvesma, gribas it visā paust radošumu. Īpaši labi būs daļu šīs enerģijas novirzīt romantiska vakara organizēšanai partnerei. Noderēs arī labdarība.

Jaunava

Jebkura dzimuma jaunavām šo dienu noderēs pavadīt sieviešu sabiedrībā. Šāda pulcēšanās uzlabos garastāvokli un palīdzēs ātri atrisināt visu klātesošo problēmas. Kopumā diena solās būt mierīga un patīkama. Harmonija ģimenē palīdzēs viegli tikt galā ar jebkādiem sadzīves jautājumiem.

Svari

Pēdējās brīvdienās zīmes pārstāvjiem nebūs vēlmes strādāt vai risināt kādus nopietnus jautājumus. Vēlaties izklaidi, piedzīvojumus un daudzveidīgu atpūtu. Tas nav slikts veids, kā pavadīt dienu, taču ir svarīgi paturēt prātā saistības un solījumus. Pastāv arī pārtēriņa risks.

Skorpions

Skorpionu pārmērīga autoritāte un agresija šajā dienā var izraisīt strīdus. Dienu labāk pavadīt vienatnē ar sevi un pilnībā to veltīt atpūtai. Ja tas nav iespējams, ir vērts mēģināt vismaz labāk sekot vārdiem un uzvedībai, lai nevienu neaizvainotu.

Strēlnieks

Arī svētdienu nav vērts pavadīt mājās – tieši šajā laikā Strēlnieki būs īpaši burvīgi, tāpēc iziešana ārā palīdzēs veidot jaunas saiknes un nostiprinās popularitāti. Jums nav jāraizējas par naudu, pat lieli izdevumi šajā dienā būs nepamanāmi budžetam.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini kas tev sagaida 2023. gada jūnijā

Mežāzis

Svētdien nekādā gadījumā nevajadzētu domāt par darbu un vēl jo vairāk to darīt. Šādi darbi joprojām nenesīs augļus, tāpēc labāk ir pavadīt laiku pelnītai atpūtai. Tomēr ir svarīgi būt uzmanīgiem ar pārtiku un dzērieniem – pārmērība var kaitēt Vese***ai.

Ūdensvīrs

Svētdien var gaidīt ciemiņus, pat ja šāda tikšanās sākotnēji nebija plānota. Šāds pārsteigums var nedaudz saniknot Ūdensvīru, kurš gribēja darīt pavisam citas lietas. Nevajadzētu sekot negatīvo emociju vadībai – labāk atpūsties un iet straumei līdzi, izbaudot saziņu.

Zivis

Nedēļas beigās Zivis īpaši priecāsies būt savās mājās. Varat to padarīt vēl ērtāku – piemēram, veikt kādu tīrīšanu vai iegādāties interesantus dekorus. Un vakarā būtu jauki uzaicināt viesus. Tuvi un mīļi cilvēki varēs sniegt atbalstu un uzmundrināt.

Leave a Comment