8 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada jūnijā, lai būtu laimīgāki

Laime nenāk ar pārpilnību, bet ar visa liekā atbrīvošanu. Bioenerģētikas jomas eksperti un astrologi stāstīja, kādas sajūtas, emocijas, lietas un darbības noteikti būs liekas 2023. gada vasaras sākumā.

Ja vēlaties uzzināt par astrologu padomiem nākamajam mēnesim, iesakām iepazīties ar  jūnija prognozi, kas jau ir publicēts iepriekš. Šis raksts palīdzēs jums labāk saprast, kā jūs varat saglabāt savu veiksmi un produktivitāti daudz ilgāk šajā mēnesī.

Prokrastinācija un dīkstāve

Pārtrauciet lietas atlikt uz vēlāku laiku. Nav nepieciešams steigties, bet lēnais dzīves ritms var nebūt tik efektīvs. Astrologi un eksperti stingri iesaka cīnīties ar slinkumu jebkurā no tā izpausmēm. Svarīgi ir veltīt sevi darbam un lietām, un tikai tad domāt par atpūtu.

daudzuzdevumu veikšana

Jūnijā, īpaši tā otrajā pusē (retrogrādā Saturna dēļ), gandrīz visu Zodiaka zīmju vērīgums un produktivitāte ievērojami samazināsies. Tas nozīmē, ka jums vienlaikus būs jāuzņemas tikai viena lieta. Vairāku uzdevumu veikšana būs galvenā problēma ceļā uz panākumiem. Labāk ir darīt vienu lietu, bet uzreiz labi, nekā divas vienlaikus un nejauši.

Alkas pēc tenkām

Neizplati baumas. Enerģētiskā vide būs labvēlīga maksimālai godīgumam un citu cilvēku noslēpumu saglabāšanai. Ja tevis dēļ cietīs kāda reputācija, tev būs grūti, jo Visums noteikti vēlēsies atriebību.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūnijam – vēlams uzmanīt savas domas

Vājums

Nekad nepadodieties, ja ceļā sastopaties ar kādām grūtībām. Jūnijā ir svarīgi virzīties taisnā līnijā vai atrast veidus, kā apiet šķēršļus, taču nekādā gadījumā nevajadzētu atkāpties. Pieliek pūles, lai kļūtu veiksmīgāks it visā – mīlestībā, darbos, darbā, biznesā. Veiksmi 2023. gada vasaras sākumā mīlēs spītīgi un spēcīgi cilvēki.

Nesaturēšana

Neskatoties uz visu šī mēneša pozitīvo auru, daudzi nepatīkami vārdi un darbi citiem paliks atmiņā labāk nekā kaut kas labs, pozitīvs. Šeit astrologi iesaka iet pa neitrālu ceļu – labāk vispār neko neteikt, nekā meklēt kādus vārdus, kas var paspilgtināt sarūgtinājumu, negatīvismu. Vārdu un emociju pārpalikums tev nenāks par labu, īpaši, ja vēlēsies labot izdarīto.

Pārmērības

Šajā jūnijā nav jāseko pārmērībām nevienā no to izpausmēm. Pārpilnība ne vienmēr labi ietekmē mūsu auru, īpaši, ja runa ir par darbu, sarunām. Velti laiku sev, saviem mīļajiem un finansiālās lietas atstāj uz viņiem strikti atvēlēto dienas daļu.

Altruisms

Palīdzēt citiem cilvēkiem vienmēr nāk par labu, bet jūnijā tas jādara ar mēru. Saskaņā ar prognozēm daudzi cilvēki mēģinās izmantot kāda cita laipnību, lai atbildību par savām lietām uzliktu citiem. Ja jūs palīdzat visiem bez izšķirības, jums vienkārši nepietiek laika un enerģijas saviem projektiem un uzdevumiem.

Vēlmju domāšanas ieradums

Tas ir viens no sliktākajiem ieradumiem gaidāmajā jūnijā. Planētas un zvaigznes sarindojās tā, lai mums noteikti pietiktu spēka un enerģijas savu plānu īstenošanai. Vienīgā problēma ir tā, ka daudzi cilvēki var domāt, ka viņi jau ir kaut ko sasnieguši, lai gan patiesībā viņi ir tālu no vēlamā rezultāta. Piemēram, jūnijā daudzi sāks maldīgi domāt, ka viņiem kāds patīk. Ja tev šķiet, ka esi pelnījis vairāk, tad vispirms mēģiniet pārbaudīt, vai esat izdarījis pietiekami daudz, lai tā domātu.

Ir arī svarīgi atcerēties, ka jūnijā nevajadzētu pieļaut enerģijas izsīkumu. Ir svarīgi šo mēnesi dzīvot savam priekam, nevis pavadīt daudz laika biznesā un darbā, visu sevi atdodot tam, kas īsti nepatīk darīt. Eksperti novēl labu vasaras sākumu.

COMMENTS

Leave a Comment