Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam

Tuvojas vasaras sākums. Šonedēļ beigsies pavasaris, un mūsu priekšā parādīsies jūnijs – beidzot sāksies ilgi gaidītā vasara. Šis ir ļoti labvēlīgs laiks, kurā svarīgi ievērot vienkāršus zvaigžņu ekspertu ieteikumus. Lai savā dzīvē ienestu vairāk laimes.

Mums visiem laiku pa laikam ir vajadzīgas pārmaiņas mūsu dzīvē. Par to var norādīt dažādas Visuma zīmes. Šonedēļ iecerēto būs daudz vieglāk īstenot. Lai to izdarītu, jums jāseko savam sapnim un jābūt pārliecinātam par savām vēlmēm. Nakts gaismēnu noskaņojums ir ļoti labs, un globālas izmaiņas šonedēļ nav gaidāmas. Tas nozīmē, ka laiks būs mierīgs, labvēlīgs un paredzams. Vienīgā bīstamā diena ir svētdiena, jo šajā dienā notiks Merkura un Urāna konjunkcija.

Auns

Auns ir viena no  spēcīgākajām un noturīgākajām zīmēm. Šajā labvēlīgajā nedēļā viņiem šī rakstura īpašība, visticamāk, būs nepieciešama pilnībā, jo ceļā viņi var satikt jaunus konkurentus un ienaidniekus. Viņu dzīve mainīsies uz labo pusi, un tas cita starpā var izraisīt skaudību. Tam jāpievērš uzmanība, taču nevajadzētu iet ciklos. Mīlestībā un biznesā šīs zīmes cilvēkiem vajadzēs nedaudz vairāk apņēmības. Bez tā nekas jauns nenotiks, jo nakts gaismekļi aktīvās palīdzības stāvoklī nonāks tikai tad, ja Auns pārstās gaidīt laikapstākļus pie jūras.

Vērsis

Vērsim ir jātaupa enerģija, atceroties caurumus, caur kuriem var plūst dzīvības spēki. Šonedēļ šīs Zīmes pārstāvjiem būs nepieciešama liela pārliecība un ambīcijas, taču spēle noteikti ir sveces vērta. Ja vēlaties kaut ko sasniegt, jums ir jārīkojas. Vienīgais svarīgais zvaigžņu ekspertu brīdinājums un padoms ir neuzņemties visu uzreiz. Labāk darbus veikt pa posmiem, bez steigas. Iespējams, ka Vēršu neveiksmes, kas ar viņiem notika pagātnē, tagadnē pārvērtīsies par triumfu. Visticamāk, agrāk piedzīvotās problēmas parādīs viņiem pareizo ceļu uz sapni.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 29. maija līdz 4. jūnijam

Dvīņi

“Nebaidieties atlikt, baidieties apstāties” ir šīs nedēļas lielākais Dvīņu devīze. Iespējams, vajadzēs nedaudz piebremzēt savas lietas, īpaši, ja problēmas ir redzamas pie apvāršņa. Tas palīdzēs atvilkt elpu un apkopot domas. Turklāt steiga tagad vienkārši nav vajadzīga, jo planētu un zvaigžņu enerģija ir mērīta, mierīga. Viņa ir labvēlīga mieram. Merkurs un Venera joprojām atrodas Dvīņos, tāpēc viņi turpinās saņemt spēcīgu pozitīvu impulsu visos jautājumos. Ja viņi vēlas mainīt savu dzīvi, varat izmantot efektīvas prakses.

Vēzis

Vēžiem tiek aktivizētas slēptās enerģijas rezerves, tāpēc viņiem būs vairāk neatlaidības, pacietības un spēka. Dzīves mīlestība neizžūs pat tad, ja būs melna svītra. Šis ir labākais laiks, lai strādātu pie sevis, uzsāktu jaunu biznesu, risinātu karmiskās problēmas. Vēžiem visu šo laiku jāpaliek pilnā kaujas gatavībā. Te nav runa tikai par darbu, bet arī par mīlestību – laika posmā no 29.maija līdz 4.jūnijam Vēži varēs atrast sev līdzinieku. Šis ir labvēlīgs periods ainavu maiņai, jauna stila veidošanai. Vēži var mainīt savu izskatu. Tas stiprinās viņu mīlestību pret sevi.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment