Horoskops 2023. gada 28. septembrim: Dvīņi var zaudēt savu veiksmi, bet Skorpionus sagaida pārmaiņas!

♌ Lauva

Jums veiksies viss, kas saistīts ar darbu un karjeru. Mīlestības attiecības var nonākt strupceļā. Paņemiet pārtraukumu un gaidiet, kad emocijas norims. Šodien nepieņem svarīgus lēmumus.

♍ Jaunava

Laba diena, lai realizētu savu potenciālu un profesionālās uzvaras. Pieredze un zināšanas palīdz orientēties situācijā. Komandas darbs darbojas labi. Vakars piemērots tikšanās reizēm ar partneriem neformālā vidē.

♎ Svari

Jūs gaida patīkams pārsteigums. Sieviete var saņemt dārgu dāvanu. Mīlestības attiecībās jūs nevarat būt pieticīgs. Uzņemieties iniciatīvu un iegūstiet to, ko vēlaties.

♏ Skorpions

Ir pienācis laiks pieņemt svarīgus lēmumus un mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Pārcelšanās un laulība būs veiksmīga. Precētie pāri varēs ieņemt ilgi gaidīto bērniņu. Vari izlīgt mieru ar mīļoto, ja neskopojies ar labiem vārdiem.

♐ Strēlnieks

Ieteicams ķerties pie mājas labiekārtošanas. Iespējams, ir vērts pārkārtot vai iegādāties jaunus aizkarus. Nemēģiniet uzvarēt strīdos, jūs varat sabojāt attiecības ar mīļoto.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada oktobrī

Lasi arī: No kā tev jāatsakās, lai tu būtu laimīgāks šī gada oktobrī

♑ Mežāzis

Iespējamas pozitīvas pārmaiņas finansēs un karjerā. Tici panākumiem un virzies uz savu mērķi. Pēcpusdienā notiks svarīga tikšanās. Parādiet savu labāko pusi.

♒ Ūdensvīrs

Šodien būs grūti ievērot grafiku. Viss ir kaitinoši un garlaicīgi. Dienu labāk pavadīt radoši. Dod sev brīvību, izpaudies. Psiholoģiskā prakse ir efektīva.

♓ Zivis

Jūs varat popularizēt savas idejas un kļūt par komandas vadītāju. Vairāk pašapziņas. Sagatavojiet spēcīgus argumentus. Diena lieliski piemērota saziņai un domubiedru atrašanai. Iespējamas interesantas ziņas no draugiem.

Leave a Comment