Horoskops 2023. gada 3. jūlijam: esiet atvērti, ja jums vajag palīdzību

Lauva

Šodien teiciens “Tev nav simts eiro, bet ir simts draugu” ir par tevi. Tikai draudzīga palīdzība un īsto cilvēku palīdzība palīdzēs tikt galā ar lietu kaudzi. Netērējiet laiku, mēģinot visu “atrisināt” saviem spēkiem, nekavējoties sazinieties ar tiem, kas var jums palīdzēt ar padomu vai darbiem.

Jaunava

Nedēļas sākumā Jaunavas izrādīs līderības tieksmes, spēsi uzņemties atbildību svarīgu uzdevumu risināšanā un izcili ar tiem tikt galā. Varas iestādes to novērtēs pareizi, kas var izraisīt kolēģu skaudību, tāpēc esiet uzmanīgi.

Svari

Pirmdien Svari būs neticami izkaisīti un aizdomīgi. Atgriešanās mājās pusceļā uz darbu, jo aizmirsāt svarīgus papīrus vai neesat pārliecināts, ka izslēdzāt gludekli, aizmirstat par sarunām vai “degošu” līgumu – šodien uz to visu esiet diezgan spējīgs. Ja iespējams, centies šai dienai neko svarīgu neplānot vai pieliek visas pūles, lai vismaz kaut kā koncentrētos.

Skorpions

Racionālajam skeptiķim Skorpionam šonedēļ būs jātic, ka brīnumi notiek. Tavā dzīvē notiks kaut kas tāds, ko nevar nosaukt citādi kā par maģiju, un viss iecerētais un plānotais tiks realizēts.

Strēlnieks

Nedēļas sākumā Strēlniekam vajadzētu objektīvi novērtēt lietu stāvokli un savas darbības rezultātus. Varbūt jūs pārāk daudz uzmanības pievēršat sīkumiem, un tas kavē virzību uz jūsu patieso mērķi? Pārskatiet prioritātes un, ja nepieciešams, pielāgojiet grafiku.

Lasi arī: Finanšu prognoze: kādā vecumā kļūsi bagāts saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Kas visvairāk kaitina katru zvaigžņu zīmju pārstāvji. Neticēsiet, kādi sīkumi, pat var nokaitināt dažus!

Mežāzis

Nedēļas sākumā Mežāžiem būs neparasti aktīvas komunikācijas prasmes. Pilnībā atklāsies sarunu vedēja talants, un tu varēsi sarunāties ar jebkuru. Izmantojiet šo laiku, lai nodibinātu biznesa kontaktus, noslēgtu darījumus un tamlīdzīgi.

Ūdensvīrs

Uz priekšu un tikai uz priekšu, neatkarīgi no šķēršļiem un šķēršļiem! Šodien Ūdensvīriem jārīkojas, kā plānots. Un nepadodies, kad kāds no cilvēkiem, ar kuriem jāsazinās, “nedzird” tavu lūgumu vai izaicinoši to ignorē. Jūtieties brīvi atkārtot un sekojiet līdzi.

Zivis

Nedēļas sākumā Zivis būs neparasti slinkas un nepavisam nebūs noskaņotas strādāt. Jums pastāvīgi jādod sev “burvju spēriens”! Ja pakļausities kārdinājumam un jaucoties, jūs varat saskarties ar nepatīkamām neizdarības sekām – piemēram, nonāksiet zem priekšnieka karstās rokas.

Leave a Comment