Kas visvairāk kaitina katru zvaigžņu zīmju pārstāvji. Neticēsiet, kādi sīkumi, pat var nokaitināt dažus!

Mums visiem kaut kas nepatīk. Tās var būt kāda cita dusmas, nedrošība, dažādi nelaimes gadījumi – jebkas. Pat mierīgākās zvaigžņu zīmes var zaudēt savaldību. Ir pienācis laiks noskaidrot, kas var likt mums zaudēt savaldību. Tas palīdzēs jums izveidot jaunas un nostiprināt vecās attiecības.

Draudzībai, mīlestībai un lietišķai komunikācijai dažkārt nepieciešama pilnīga uzticēšanās un vislabākā mijiedarbība ar cilvēku. Jā, dažreiz mēs kaut kādu iemeslu dēļ nevaram pilnībā uzticēties viens otram, un  saderības pārbaude šeit nepalīdzēs. Vienīgais, kas var palīdzēt, ir apgūt elastību vienam pret otru. Tādā gadījumā, iespējams, daudz ātrāk izdosies kļūt tuvāks un izveidot uzticības pilnas attiecības.

Auns

Aunus kaitina stulbi cilvēki, kuri pārkāpj personīgās robežas, saka par daudz un neprot mierīgi uztvert kritiku. Viņiem nepatīk, ja viņus neuzklausa, viņu viedokli neņem vērā. Viņiem ir arī ļoti slikta attieksme pret tiem, kuri neprot normāli izteikt savas jūtas. Viņiem nepatīk apsēstība, stulbums, bezjūtība, izmisums un skumjas visās tās izpausmēs. Auns var cienīt melanholiskus cilvēkus, taču viņiem nekad nebūs nekā kopīga. Viņi vienkārši nevēlas inficēties ar negatīvām emocijām.

Vērsis

Vēršiem ļoti nepatīk tie, kas viņiem māca par dzīvi un cenšas izskatīties gudri. Paši Vērši neriebjas izskatīties labāki par citiem, tāpēc viņiem ļoti nepatiks kāds, kurš šajā ziņā var dot cienīgu atraidījumu. No otras puses, Vērsis bieži liek ienaidniekiem kļūt par draugiem, tāpēc varētu būt jēga būt pacietīgam. Vērsis necieš, ja kāds viņiem atņem izvēles brīvību, brīvību pateikt, ko domā. Viņus kaitina arī pārāk garlaicīgi cilvēki un cilvēki bez stila izjūtas, lai gan ar pēdējo viņi var viegli samierināties.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam: dažiem var rasties problēmas komunikācijas un finanšu jomā! Esiet uzmanīgi!

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Dvīņi

Šīs gaisa zīmes pārstāvjus noteikti atbaidīs izmisums. Ja cilvēks nemaz nesmaidīs, viņš pat nespēs uzsākt normālu sarunu ar Dvīņiem. Dvīņi nevar izturēt, ja cilvēks nesaprot viņu jokus un kad viņš izvēlas sākotnēji ārkārtīgi agresīvu komunikācijas metodi. Viņiem nepatīk aizvainojums, ierobežojumi un greizsirdība. Ar šādiem cilvēkiem zem šīs zīmes dzimušie noteikti nespēs izveidot ne mīlestību, ne draudzību. Dažiem cilvēkiem patīk būt greizsirdīgiem, bet noteikti ne Dvīņiem.

Vēzis

Vēži ir kaitinoši, ja viņi viņiem nepiekrīt visā. Ja cilvēkam ir pretējs viedoklis gandrīz jebkurā jautājumā, nevar būt ne runas par draudzību vai attiecībām. Šos cilvēkus šausmīgi sanikno un kaitina egoisms un nespēja pateikties, laipnību atdot par laipnību. Darba jomā Vēži nekad nepiedos citam cilvēkam nespēju strādāt kopā, komandā. Vientuļus viņi dažreiz ļoti nicina. Viņi augstu vērtē savu darba kolektīvu, tāpēc palīdz visiem tās dalībniekiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment