Horoskops 2023. gada 3. jūnijam – iespējams ne visi varēs brīvdienās atpūsties!

Auns

Nedēļas nogales sākums ir lielisks laiks, lai beidzot izelpotu un kārtīgi atpūstos. Bet šajā dienā nav vērts risināt svarīgus jautājumus, visticamāk, izdarītās izvēles būs nepareizas, un solījumus būs grūti izpildīt. Svarīga ir arī piesardzība finansēs – pastāv risks tērēt pārāk daudz.

Vērsis

Sestdien Vērsim var pietrūkt jutekliskuma un romantikas. Priekšplānā izvirzās loģika un aukstais aprēķins. Tas var palīdzēt kompetenti un bez emocijām atrisināt konfliktus, kas jau sen pastāv attiecībās. Un pēc padarītā darba varat nosvinēt panākumus ar romantisku randiņu, lai iepriecinātu savu emocionālo pusi.

Lasi arī: Horoskops 2023. gada 3. jūnijam – iespējams ne visi varēs brīvdienās atpūsties!

Dvīņi

Diez vai pirmajā brīvdienā izdosies atpūsties – ar mājām un tuviniekiem būs jārisina kādi neatliekami jautājumi. Sestdiena kļūst par pārvērtību dienu, kad mīlestības un draudzības attiecības pārceļas jaunā līmenī. Iespējama arī plaisa, taču tikai tad, ja šāda vajadzība jau sen ir iestājusies.

Vēzis

Sestdien nevajadzētu gaidīt īpašus panākumus studiju jomā vai svarīgu lēmumu pieņemšanā. Zīmes pārstāvji ir pārāk noguruši, lai demonstrētu prāta darba brīnumus. Nepieciešams relaksēts vakars labu draugu kompānijā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment