Kā izveidot fen šui mīlestības zonu, lai stiprinātu laulību vai atbrīvotos no vientulības

Mīlestības zonai vienmēr jābūt aktīvai un pārtikušai. Tas attiecas gan uz tiem, kam ir ģimene un dvēseles radinieks, gan tiem, kuri vēl tikai meklē laimi. Fen Šui eksperti pastāstīja, kā pareizi iekārtot mīlas zonu mājā.

Kur mājā ir mīlestības zona

Saskaņā ar fen šui mīlestības zona atrodas jūsu mājas dienvidrietumu daļā. Ziemeļus, dienvidus, austrumus un rietumus šeit nosaka nevis ģeogrāfiskā atrašanās vieta, bet gan ārdurvju atrašanās vieta mājā. Stāviet ar muguru pret viņu: ziemeļi būs stingri jums priekšā mājas vai dzīvokļa tālākajā galā. Austrumi būs labajā pusē, bet rietumi – kreisajā pusē. Mājas dienvidu daļa ir jūsu atrašanās vieta.

Izrādās, mājas dienvidrietumu daļa, kas ir atbildīga par mīlestību, ir diezgan viegli atrodama. Stāviet ar muguru pret priekšējām durvīm un pēc tam pagriezieties pa kreisi. Dienvidrietumi ir vistālāk pa kreisi un jums tuvākais stūris mājā.

Kā pareizi sakārtot mīlestības zonu

Visu, kas saistīts ar ģimeni un laulību, var uzlabot, aktivizējot mīlestības sektoru. Šī ir viena no vissvarīgākajām jomām, taču tas nenozīmē, ka jums ir jāpievērš uzmanība tikai tai. Vissvarīgākais fen šui noteikums saka, ka, lai saglabātu līdzsvaru, ir jāpievērš uzmanība visām zonām bez izņēmuma.

Lai aktivizētu mīlestības zonu, ir svarīgi tajā ievietot pārī savienotas lietas . Tāpēc ir labi, ja tur glabā apavus. Talismanus var arī savienot pārī – piemēram, putnu figūriņas. Ja figūriņu nav, tad tur var piekārt divu baložu vai gulbju attēlu, kas simbolizē tīrākās attiecības no visiem. Citi labi talismani ir minerāli, piemēram, granāts, koraļļi, rubīns.

Šajā zonā ir svarīgi izvairīties no agresīvām notīm . Izņēmums ir sarkanā krāsa, kas ir vissvarīgākā fenšui krāsa. Citas labas dienvidrietumu sektora krāsas ir smilšu, rozā, brūnas, baltas.

Šajā zonā var novietot arī augus . Kopumā nav svarīgi, kādi augi tie būs, bet, ja vēlaties, varat dot priekšroku lilijām, rozēm.

Ikvienam, kurš jau ir atradis mīlestību, mīlestības zonā jāievieto jūsu un jūsu otrās puses attēli . Tas palīdzēs stiprināt mīlestību un samazināt nesaskaņu iespējamību pārī.

Viens no galvenajiem šīs zonas aizliegumiem ir mēbeles ar asiem stūriem . Ja dienvidrietumu sektors prasa jebkuru interjera priekšmetu izvietošanu, tad vēlams, lai tās būtu apaļas mēbeles no dabīgiem materiāliem. Labākais materiāls mēbelēm mīlas zonā ir koks.

Arī tīģera un pūķa figūras un tēlus nevar ievietot attiecību sektorā , jo viņu enerģija, kas saistīta ar Uguns stihiju, ir pretrunā šīs mājas zonas aurai.

Visbeidzot, ir vērts teikt, ka šai zonai jābūt apgaismotai. Jūs nevarat padarīt apgaismojumu pārāk spilgtu, bet galvenais, lai tur nebūtu tumšs, pretējā gadījumā visi jūsu mēģinājumi aktivizēt šo zonu neizdosies.

Sāciet uzlabot savas mājas enerģiju ar šīm divām zonām, jo ​​tās ir vissvarīgākās. Tas ievērojami palielinās jūsu panākumus.

Leave a Comment