Horoskops 2023. gada 30. jūlijam: labāk nestāsti nevienam par saviem plāniem

Lauva

Rūpējieties par māju – veiciet ģenerāltīrīšanu, izjauciet skapjus, sakārtojiet lietas pieliekamajā. Jūs būsiet pārsteigts, atklājot daudz lietu, kuras, jūsuprāt, ir pazudušas, un starp tām būs arī tādas, kas jums noderēs tuvākajā nākotnē.

Jaunava

Ja slinkums šodien jūs uzveica, nepiespiediet sevi “sist ar ķepām” – vienkārši tērējiet laiku bez rezultātiem. Dažreiz ir lietderīgi aizmirst par biznesu un ļauties dīkdienībai. Pasapņojiet, filozofējiet, skatieties savu iecienītāko filmu vai veltiet laiku lasīšanai.

Svari

Svētdienu veltiet kopībai ar dabu. Nesteidzīga pastaiga pa mežu, prom no cilvēkiem un pilsētas burzmas, palīdzēs atbrīvoties no pēdējo dienu stresa un sakārtot domas.

Skorpions

Zvaigznes iesaka analizēt situāciju un nopietni padomāt, kāpēc viss nenotiek tā, kā plānojāt. Šodien tava spēja saprātīgi domāt un izdarīt pareizos secinājumus tevi nepievils, un tu noteikti uzzināsi, kur slēpjas kļūda.

Strēlnieks

Vai esi uzaicināts uz kādu pasākumu vai draudzīgu tikšanos? Dodieties uz turieni tikai tad, ja ļoti vēlaties, pretējā gadījumā izdomājiet ticamu attaisnojumu atteikumam. Jums nav jāpiespiež sevi sazināties, drīz jūs sāksit kaitināt un jūs varat pateikt pārāk daudz klātesošajiem.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tieši tevi sagaida 2023. gada augustā!

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem liktenīgs, dažiem grūtību pilns laiks!

Mežāzis

Šodien tev būs grūti nosēdēt uz vietas, un tu vēlēsies attīstīt enerģisku darbību. Jums ir tiesības izlemt, kam pavadīt brīvo dienu. Bet atzīstiet šīs tiesības citiem un neprasiet no citiem, lai viņi jums palīdz. Rūpējieties par to, ko varat tikt galā vienatnē.

Ūdensvīrs

Veltiet dienu mīļajiem – apmeklējiet radiniekus, pievērsiet uzmanību bērniem, dvēseles radiniekam. Jūsu nodarbinātība neļauj jums pavadīt daudz laika ar dārgiem cilvēkiem, un jūs viņiem esat vajadzīgi. Centieties nedomāt par biznesu, atpūtiniet dvēseli, un jūs redzēsiet, cik ļoti uzlabosies jūsu garastāvoklis.

Zivis

Atpūta un tikai atpūta, nedēļa nebija viegla, un nākamā sola daudz ko. Taču nav obligāti jāpaliek mājās – socializēšanās ar draugiem, kultūras pasākumi un pastaigas tev būs noderīgākas nekā TV skatīšanās vai sērfošana globālajā tīmeklī.

Leave a Comment